PCO-sok! Szülés után hogy alakult a helyzet a betegséggel?
Nekem is terhességi cukrom volt, tudom nem szép, de egyelőre nem diétázom rendesen, nem mozgok.
6 hós a kisfiam.
Nem volt elég tejem, csak 3 hónapig tudtam szoptatni. Azóta már volt két mensim, tehát beálltak 30 naposra egyelőre a ciklusaim, pedig azelőtt nem is volt spontán mensim csak metformin+Avandamet kombinációra!
Szőrösödés? Talán egy kicsit rosszabb, de nem vészes.
A cisztákat nem tudom, de szerintem nekem el sem tűntek, mert kb. 60-60 db volt egy-egy petefészkemben.
Az biztos, hogy visszatért a peteérésem is, mert érzem és a nyák alapján látom is!
Azelőtt nem voltam pattanásos, most az arcomon, hátamon van néhány, de nem vészesek.
Húsvét után újra elkezdem szedni a metformint, diétázi és mozogni is fogok, mert rajtam van 10 kg felesleg, ami természetesen szülés után jött fel, hisz addig majdnem elfogytam a terhességi szigorú diéta miatt.
Sajnos laborba még nem jutottam el, azért nem szedtem eddig a gyógyszert.
Gratulálok a babócádhoz!
Szia!
Nekem szülés után 6 héttel jött meg az első mensim, majd kb 2 havonta. Diétáztam tovább, majd mikor a fiam 14 hós lett nekiálltunk a kistesónak, nem sikerült, így kaptam a nőgyógyászomtól merckformint.Utána rögtön beált a mensim 30 naposra, majd 6 hónap után teherbe estem újra. Augusztusban fogok szülni.
Szőrösödésre a lézeres szőrtelenítést találtam megoldásnak az arcomra, a többit megoldom borotvával.
Patik nincsenek, szerencsére. Szoptatni én is csak 6 hónapig tudtam, akkor is tápszerrel kiegészítve.
13 hónapig szoptattam, d emár a 2. hónapban menstruáltam, minden hónapban igaz kb. 32 napos ciklusokkal.
amíg szoptattam semmi tünetem nem volt, utána jött a hízás, szőr, pattanás, de belevágtunk a tesó projektbe, ami elsőre sikerült, így minden bajom elmúlt újra. most várom a cukorterhelést, kicsit aggódok miatta, bár az első terhességemnél sem volt gond vele, bezzeg előtte....
érdekes hogy és terhesség alatt teljesen tünetmentes vagyok, várom mi lesz majd utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!