Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházba mekkora méretű...

A kórházba mekkora méretű ruhákat vigyek be magamnak?

Figyelt kérdés
Gondolok pizsire, bugyira (régiek)... és a hazajövetelkor? Jó a régi farmerem, pólók? Vagy a tejtől nagy cicik lesznek és szűk lesz? Ugye ki tudja mennyi súly megy le rögtön...
2008. febr. 12. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én azokban a ruhákban mentem haza, amiben szüléskor bementem! A hasad ugye az még nem fog annyira lemenni, idő kell neki! a régi rucijaidat egy időr még felejtsd el, én is vékony vagyok és szülés után rögtön lemegy ugye pár kg,de a régi ruháknak azért idő kell! A régi pólók..hát a tejcsitől nagyon meg fog duzzadni a melled, így valami bő felsőt vigyél!Nekem szülés után hónapokig nagyon érzékeny volt a mellem,azt sem bírtm elviselni ha a póló hozzám ért...Pizsi helyett pedig célszerű hálóinget vinni...szerintem...ha esetleg még van valami kérdés, írj privát üzit!

üdv.: 29 hetes kismama :)

2008. febr. 12. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy pizsit ne vigyél, hálóinget kérnek, ha nem ad a kórház, akkor is. Abban tud megvizsgálni az orvos. Neked is kényelmesebb lesz.
2008. febr. 12. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hálóing kell és jobb ha gombos,hogy könnyebben szopiztass.

A régi ruhákhoz idő kell. Én a kismama ruhámban jöttem haza,mert az legalább nem szorít sehol (császáros volt,így pláne kellett a kényelem).

Bugyiból is jobb a nagyobb amibe terhesen is belefértél.

Én szopis melltartót vettem és egy mérettel nagyobbat mint ami a méretem,de a belövellésnél az is szorított, később jó lett.

2008. febr. 12. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
e`n is abban a ruhában mentem haza,amiben bementem szülni.Igaz,hogy kicsit nagy volt.A hasad nem fog olyan gyorsan lemenni.Pár nap,amíg lassan lejebb húzódik.A régi ruhákat még ne vedd elö.Èn is próbáltam,de még túl korai volt,de nem baj.idövel.Igaz,2 hete szültem.Most is a terhes gatyómat veszem fel,ha megyek valamerre.
2008. febr. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!