A kórházba mekkora méretű ruhákat vigyek be magamnak?
Szia! Én azokban a ruhákban mentem haza, amiben szüléskor bementem! A hasad ugye az még nem fog annyira lemenni, idő kell neki! a régi rucijaidat egy időr még felejtsd el, én is vékony vagyok és szülés után rögtön lemegy ugye pár kg,de a régi ruháknak azért idő kell! A régi pólók..hát a tejcsitől nagyon meg fog duzzadni a melled, így valami bő felsőt vigyél!Nekem szülés után hónapokig nagyon érzékeny volt a mellem,azt sem bírtm elviselni ha a póló hozzám ért...Pizsi helyett pedig célszerű hálóinget vinni...szerintem...ha esetleg még van valami kérdés, írj privát üzit!
üdv.: 29 hetes kismama :)
Hálóing kell és jobb ha gombos,hogy könnyebben szopiztass.
A régi ruhákhoz idő kell. Én a kismama ruhámban jöttem haza,mert az legalább nem szorít sehol (császáros volt,így pláne kellett a kényelem).
Bugyiból is jobb a nagyobb amibe terhesen is belefértél.
Én szopis melltartót vettem és egy mérettel nagyobbat mint ami a méretem,de a belövellésnél az is szorított, később jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!