Ma szultem 3kor. Mennyi ver a normalis?
teljesen normális - még 1-2 napig sok vérre számíthatsz (gondolj bele, most belül-kívül egy nagy nyílt seb van) - a maxi betét is kevés, a kórházban is cserélték alattunk a vastag ágybetétet, mert átvérzett
pihenj, pihenj, pihenj és jó babázást :)
Hát az első két napban én is nagyon véreztem, aztán fokozatosan csökkent. De amúgy mindennap szokták vizsgálni az anyákat, ha nagyon aggódsz, szólhatsz dokinak.
Amúgy gratulálok, hol szültél? Bevitted a laptopot? mennyivel született a kicsi?
Sok vér távozik, a tapadás helye ilyenkor egy seb. Ha nagyon sok, vagy sugárszerűen jön, mindenképp szólj az orvosnak.
Lehet kapni Tena inkontinencia betétet, az nagyon nagy, vitess be valakivel.
Gratulálok én is a babához!
Szerintem is normális ha 2-3 napig erősebben vérzel.
Nekem szerencsém volt.Én dúlával szültem és még a szülés alatt időszakosan adta nekem a homeós bogyokat többfélét.
Én a szülés napján véreztem de nem erősen mintha menszeszem lett volna. Másnap már alig.Köszönhető ez a homeós bogyóknak.Kérdezz rá lehet valamelyik kismama is szed hasonlót és tud segíteni a nevében.
Mégegyszer gratula és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!