Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jól döntöttem, ha bele egyezte...

Jól döntöttem, ha bele egyeztem, hogy a férjem is bent legyen a szüléskor?

Figyelt kérdés
Párom nagyon szeretne bent lenni a szüléskor. Jól döntök ha meg engedem neki hogy ott legyen velem? Szeretném is, meg nem is, hogy bent legyen.
2011. ápr. 16. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Hát ezt csak te tudhatod. Én nem bántam meg, hogy bent volt velem, jó érzés volt, hogy akkor is vigyáz rám. Neki is öröm volt, hogy végül is együtt éltük meg a szülést. Ő vágta el a köldökzsinórt is.
2011. ápr. 16. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokat segített, hogy fogta a kezem, és a második gyereknél is bent akart lenni. :)

A szex sem lett más, nem undorodott meg, mint amivel sokan rémisztgetni szoktak, sőt, ma is pont úgy rámindul, mint az első randin, ha kell, ha nem. :)

Ha ő bent akar lenni, részt akar venni, támogatni szeretne, annak szerintem csak örülj. De ha bizonytalan vagy, akkor beszéld meg vele, hogy ha úgy érzed, neked ez nehezebb így, akkor ki fogod küldeni. Bár szerintem nem igen fordulhat elő, hogy meggondolod magad.

2011. ápr. 16. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól:)

Így még van választásod hogy kiküldöd esetleg,vagy a kitolásnál ha nem szeretnéd hogy lássa akkorkiküldöd és visszamegy elvágni majd a köldökzsinórt, de a vajúdásnál szerintem jó ha ottvan. Velem is benn volt a párom, csaksajnos fájásgyengeség miatt császár lett:(

2011. ápr. 16. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szeretne bent lenni, akkor jól döntöttél.

Gondolj bele: együtt csináltátok, együtt vártatok rá, együtt izgultatok érte, hogy zárhatnád ki abból a pillanatból, amikor a világra jön? Nekem a párom rengeteget segített, hogy ott volt (fizikailag nem, de lelkileg igen), és soha nem felejtem el a pillanatot, amikor a fiát a kezébe vette (elsőként) és egymásra néztek. A nagy és erős párom könnyezett:)

Azóta is megköszöni, hogy megengedtem, hogy ott lehessen egy csoda születésénél.

Egy jó kapcsolatot a szülésélmény sokkal sokkal erősebbé tesz. Jól döntöttél.

2011. ápr. 16. 13:32
 5/10 anonim válasza:
16%
Nem tudja mire válalkozott, de majd megtudja...
2011. ápr. 16. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
én férjem bent volt egészen addig míg el nem kezdték szétszedni alattam az ágyat, ő akkor úgy döntött, h oké, majd talizunk :) nem is baj, mikor kellett ott volt ,de amikor nem akart nem volt bent, mikor kijött afiunk, akkor már megint ott állt mellettünk, nem akart útban lenni... ezért ment ki. így tökéletes volt! nem látta az "undi" részeket, de fogta a kezem mikor kellett. tolás alatt úgyse figyeltem, és nem is vele foglalkoztam, csak a szülésznőre, és magamra koncentráltam, h úgy-akkor-azt tegyem amit ő mond...
2011. ápr. 16. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:34

Igen, majd megtudja. Mert élete legcsodálatosabb élményében lesz része! Jól döntöttél, hidd el, mindkettőtöknek csodás élmény lesz.

Minden jót és könnyű szülést

7 hetes kislány anyukája

2011. ápr. 16. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 13:34

Nem tudom mire ez a negativ véleményed, lehet meg van az oka nálad.

Többieknek köszönöm a válaszokat, remélem jól döntöttem :)

Utolsó válaszadó, gratulálok a babához.

2011. ápr. 16. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél, életre szóló élmény lesz neki is. :)

Ha meg nem akarod, hogy lásson mindent, akkor végig ott lesz a fejednél és kész.

2011. ápr. 17. 22:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, ott lesz a fejemnél, és ha kibújt a baba, ő szeretné nekem átadni :D (ez a terv) :)
2011. ápr. 18. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!