Jól döntöttem, ha bele egyeztem, hogy a férjem is bent legyen a szüléskor?
Nekem sokat segített, hogy fogta a kezem, és a második gyereknél is bent akart lenni. :)
A szex sem lett más, nem undorodott meg, mint amivel sokan rémisztgetni szoktak, sőt, ma is pont úgy rámindul, mint az első randin, ha kell, ha nem. :)
Ha ő bent akar lenni, részt akar venni, támogatni szeretne, annak szerintem csak örülj. De ha bizonytalan vagy, akkor beszéld meg vele, hogy ha úgy érzed, neked ez nehezebb így, akkor ki fogod küldeni. Bár szerintem nem igen fordulhat elő, hogy meggondolod magad.
Jól:)
Így még van választásod hogy kiküldöd esetleg,vagy a kitolásnál ha nem szeretnéd hogy lássa akkorkiküldöd és visszamegy elvágni majd a köldökzsinórt, de a vajúdásnál szerintem jó ha ottvan. Velem is benn volt a párom, csaksajnos fájásgyengeség miatt császár lett:(
Ha nagyon szeretne bent lenni, akkor jól döntöttél.
Gondolj bele: együtt csináltátok, együtt vártatok rá, együtt izgultatok érte, hogy zárhatnád ki abból a pillanatból, amikor a világra jön? Nekem a párom rengeteget segített, hogy ott volt (fizikailag nem, de lelkileg igen), és soha nem felejtem el a pillanatot, amikor a fiát a kezébe vette (elsőként) és egymásra néztek. A nagy és erős párom könnyezett:)
Azóta is megköszöni, hogy megengedtem, hogy ott lehessen egy csoda születésénél.
Egy jó kapcsolatot a szülésélmény sokkal sokkal erősebbé tesz. Jól döntöttél.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:34
Igen, majd megtudja. Mert élete legcsodálatosabb élményében lesz része! Jól döntöttél, hidd el, mindkettőtöknek csodás élmény lesz.
Minden jót és könnyű szülést
7 hetes kislány anyukája
ma 13:34
Nem tudom mire ez a negativ véleményed, lehet meg van az oka nálad.
Többieknek köszönöm a válaszokat, remélem jól döntöttem :)
Utolsó válaszadó, gratulálok a babához.
Jól döntöttél, életre szóló élmény lesz neki is. :)
Ha meg nem akarod, hogy lásson mindent, akkor végig ott lesz a fejednél és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!