Szülésznő kérdés? Tudom, sokan kérdezik, de mennyit
adjak? SOTE II. , nem mondott árat.
11/21 A kérdező kommentje:
Nem semmi! Csak azt nem értem, hogy ha Nektek is 40-50 ezret mondott, ami valóban rengeteg, s kevesebbet adtatok, s kvázi nem lett ebből sértődés, akkor akinek "kiakadt" a szülésznője a kevés pénz láttán, az mikor akadt ki? Elképzelni nem tudom... Meg, hogy ezek után még adjak neki pénzt.. PErsze ha még szülnél OTT, akkor más a szitu, nem ítélkezem, csak nem értem.
Köszi az eddigieket, kérlek írjatok még!
Én akkor adtam oda a pénzt, amikor már eljöttünk, tehát az utolsó nap a legutolsó pillanatban. Így a reakcióját sem tudom, mert átadtam a borítékot és indultunk is haza.
2011. ápr. 11. 13:12
13/21 A kérdező kommentje:
Ezt értem is. De nyilván van, hogy megmondja a szülésznő, hogy "holnap vagyok beosztás szerint, aztán 3 napig nem" (mivel fix a beosztásuk), s akkor még akkor oda kell(?) adni, mikor utána napokat bent töltesz...
Tényleg, itt hány napig kell bent lenni egy hüvelyi szülés után, ha minden rendben? 3? Mert hallottam, van, ahol kevesebb...
Második vagyok: Nem nekem mondta, hanem a nőgyógyászom mondta, micsoda ribbilliót csapott utána a szülőszobán.
2011. ápr. 11. 13:45
2009 decemberében szültem a SOTEII-n. Akkor 30-40 körüli összeget mondott a fogadott szülésznőm.
Viszont mi 50-et adtunk neki, mert maximálisan túlteljesítette az általunk elvártakat, mind a szülőszobán, mind pedig utána a gyerekágyon, mert a gyerekágyas nővérek konkrétan lesz.rtak, hiába reklamáltam és kértem őket normálisan hogy segítsenek, mert első baba.
Ha nincs a szülésznőm, azt sem tudom hogy tegyem mellre a babámat...
2011. ápr. 11. 14:10
2009-ben a fogadott szülésznőnek 40eFt-ot adtunk (illetve a párom, én igazából kevesebbet adtam volna... :)). Igaz, nem Bp-en volt, de a szülésznő rendkívül boldog volt tőle, nem számított ennyire (előre nem mondott ő sem árat). Viszont végig ő csinált mindent, fogadott dokim nem is volt, nem is láttam összesen 20 percnél tovább a dokit.
2011. ápr. 11. 14:34
17/21 anonim válasza:
Nekem az a hihetetlen,hogy még van pofájuk árat is mondani!Gondoljatok bele mennyit kereshetnek?!Szerencsétlen szülőknek nem elég,h minden borzasztóan drága... Mostanság mesélte az egyik ismerősünk,h neki sem mondott előre árat a szülésznő,az illető 40ezret szeretett volna adni,de amikor oda került a sor,h "fizetés",akkor újra megkérdezte a sznőt és ő 50-et mondott...Nem semmi...Szerintem 30-40 körül adjatok,ha kevesli,akkor sem adnék többet!:):)
2011. ápr. 11. 19:09
Nekem nem volt fogadott szulesznom SOTE II, de aki épp munkába volt, nála jobbat álmodni se tudtam volna, mindenben segített és végig ott volt és meg másnap is meglátogatott. Ezert párommal úgy döntöttünk adunk neki pénzt és egy drágább bonbont de egyiket se akarta elfogadni, nagy unszolasra a csokit elvette de a pénzt nem akarta végül sikerült ratukmalni, mi csak 20 ezret adtunk, nem tudtuk mennyit szokás, de nem hogy reklamált volna, nem is akarta a pénzt aztan mindennap bejött látogatni és megköszönni. Extra szimpatikus volt.
2011. ápr. 12. 11:32
Kedves Utolsó! Ha nem gond, megírnád a szülésznőd nevét? Köszi!
2011. ápr. 12. 11:43
20/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Előtti! Ez engem is érdekelne.. :-)
Amúgy nagyon köszi, hogy ilyen sokan írtatok, s mindenki hasznos volt!!!
Kapcsolódó kérdések: