Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy készültök a császármetszé...

Hogy készültök a császármetszésre? Én nagyon félek tőle 2,5 éves kislányom toxémia miatt született császárral és csak nagyon kicsi esélyünk van természetes szülésre mert megint jönnek a toxémia jelei.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
09:43as vagyok! Én még nagyon az elején vagyok! Ma vagyok 11hetes! De még teherbeesés előtt megmondták,hogy valószínűleg császár lesz megint!
2011. ápr. 11. 14:44
 12/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:48

Akkor nagyon szorítok hogy még 5 hétig bennt legyen a kisfiad!Én most vagyok a 37-ik héten pénteken megyünk dokihoz akko rákérdezek a programozott császárra.

Nekem mostani terhességnél csak a 35-ik héttöl kellett elkezdenem gyógyszert szedni és most kezdek picit vizesedni úgyhogy elég jól kihúztuk.

És igazad van a lényeg az hogy itt vagyunk és a gyerekek is egészségesek!Ha császár akkor császár de élünk!

2011. ápr. 12. 13:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Köszi a drukkot,rám/ránk fér! :)

Pénteken már a 34. hetet töltjük be,most már a 37. hétig kellene csak elmennünk,azt mondta a dokim,lehetséges még a 38-at sem várjuk meg.37 hetesen már érett a tüdeje is,súlya így is meg van bőven.Tehát 3 hétre csökkent a várakozási időnk! :)Azt meg majd csak kibírjuk valahogy!

Neked is minden jót kívánok!!!!! :)

2011. ápr. 12. 14:04
 14/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:18

Nem biztos hogy toxémia lesz a második terhességnél.Nekem amúgy 120/70 körül van a vérnyomásom csak a terhességnél megy így fel.De az elsőnél már 24 hetesen vizesedtem 27 hetesen már gyógyszert kellett szednem most meg csak a 35-ik héten.De biztos az is befolyásolta hogy az elsőnél nyáron voltam terhes így most direkt így akartuk hogy a nagy melegbe ne legyek nagy pocakos.

Majd meglátjuk hogy alakul most,majd megírom!

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2011. ápr. 12. 14:05
 15/23 A kérdező kommentje:

Az a 3 hét nagyon gyorsan itt van :)

Te milyen gyógyszert szedsz?Én 3*1 dopegyt-et.de így is tegnap este 155/99 volt utánna meg 135/80

Jaj de izgi nemsokára babázunk.Te hol fogsz szülni?Én székesfehérváron.

2011. ápr. 12. 14:07
 16/23 anonim ***** válasza:

köszi csajok a pozitív válaszokat :) én vagyok aki 32.héten császároztak. nekem 4x2 dopegytet és 2x2 isoptint kellett szednem és úgy tudták oylan 170-180-on tartani. igaz nálam az orvosi személyzet azaz a nővérek is közrejátszottak hogy sos császár volt. tulajdonképpen én már magától az eü-től félek. nem bízok senkiben és ezért nem merünk vállalni még egy babát.

drukkolok nektek és bevallom kicsit irigy is vagyok. :( bocsi ezért. a lényeg hogy van nekem is egy gyönyörű 8 hónapos lánykám. :)

2011. ápr. 12. 15:28
 17/23 anonim ***** válasza:

14.04 vagyok... :)

Dopegytet szedek,egyenlőre még csak 3x1 az adagom,de lassan kevésnek bizonyul.Tegnap előtt nekem is felugrott 154/90-re,be is ijedtünk rendesen.Be dobtam két szemet,és levitte 135-ig.Ha tartós lenne ez a 150 akkor kell hívnom a dokim,és irány a kórház.De hál istennek még csak 1x-2x volt ilyen.

Az előző kettő terhességemnél,ilyenkor már javában a kórházban feküdtem,180-as vérnyomásokkal.Így aztán már előrébb vagyok,ennek már örülni kell.

Én Kecskeméten fogok szülni.

Készen van már a kórházi motyód? Babának megvan minden?

2011. ápr. 12. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:

nekem a végére sajnos már magas lett a fehérjeürítésem, szinte minden nap már 24 órás vizeletgyűjtésem volt, plusz ödémás lettem, 32 hétig 25 kiló vÍz jött fel rám :(

gondolom akkor nálatok nem várják meg a 40 hetet, anno örültem volna ha a 36-ig kihúzom.

2011. ápr. 12. 15:57
 19/23 anonim ***** válasza:
.....nekem is volt már ilyenkor/34.hét/ fehérje a másik kettőnél a vizeletemben,és nekem is gyűjteni kellett.Meg inni a nagy csomó ásványvizet..most még hál istennek az sem jelentkezett
2011. ápr. 12. 16:19
 20/23 A kérdező kommentje:

Szisaztok!

Nekem akkor szerencsém volt mert az első terhességnél is csak a 38-ik héten volt fehérje a vizeletembe,akkor már nem ment 180 alá a vérnyomásom infúzióval sem így akkor császároztak.

Hát elhiszem hogy tartasz a eü-tl.Egyik barátnőmnek is 31-ik héten volt császár toxémia miatt és ő sem mer második babát vállalni.

Igen már 2 hete kész van a kórházi cuccom most hétvégén meg a hazajövős pakkot is odakészítettem.Minden megvan a babának is most is kislányunk lesz úgyhogy sok mindent nem vettünk mert minden megvolt.

Te hogy állsz a készülödéssel?A nagyon várják már a kistesót?Nálunk már nagy az izgalom:)

2011. ápr. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!