Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szőnyi kórházban szeretnék...

Szőnyi kórházban szeretnék szülni, de nem tudom hogy kinél Ti kit ajánlanátok? Dr. Vadész Péter? Dr. Ördög István? Dr. Diószegi Bernadett? Dr. Mozejkó László? Dr. Lakos Kornél?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A Mozejkó barna, ritkuló hajú. Én őt nem csíptem annyira, mikor benn voltam, meg Diószegi Bernadettet sem. A többi jöhet, bár Dobzsevicset és dr. Lakost nem ismerem.
2011. ápr. 12. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ja és szemüveges a Mozejkó.
2011. ápr. 12. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy rendelt, mert nekem is két hete volt ott az ismerősöm (Vadásznál). Vissza is hívta rá két hetére, azaz most hétfőre, de már nem ő volt, hanem valaki más és a neve sem volt kiírva, hogy ő rendel hétfőnként, hanem valaki másnak volt ott a neve. Ezért kérdeztem. Akkor lehet azárt, mert nászútra ment?
2011. ápr. 12. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam a Vadásznál,igaz magánrendelésen.Nem tudom mi a helyzet az SZTK-ban.Vadász sosem volt egy szószátyár ember pedig 10éve járok hozzá.Az Ördög szeret mindenkivel jópofizni.Szerintem a Vadász akkor is 10* jobb szakmailag.
2011. ápr. 21. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:
A Vadásznak hol van magánrendelése?
2011. dec. 19. 12:51
 16/19 fiknerné tósoki vand ***** válasza:
kedves kismamák!én nem tudom kinek mi baja dr.dioszegi bernadettel.én nála szültem komáromba 2009-ben .nagyon megvoltam vele elégedve.nekem pont azt tetszett hogy nem pénzéhes,az igaz hogy halkan beszél de nekem pont ez tetszett inkább .mert én nem birom a kiabálos kioktatos embereket.én őt ajánlom mindenkinek.
2012. júl. 25. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a szőnyi kórházban már nem lehet szülni. A szívem hasad meg érte. :-(
2012. júl. 26. 07:50
 18/19 anonim válasza:
Dr. Diószegi bunkó, lenéző és nem törődöm. Megalázó volt neki elmondani a problémám is, most először voltam női dokinál, de utoljára is! Az asszisztense is lekezelő! Talán magánrendelésen a pénzért jobban odateszi magát, ha fizetsz... De embere válogatja, volt olyan a rendelőben aki dícsérte, de a Vadászt szidta.
2019. máj. 8. 18:45
 19/19 Ice Man von Tbánya válasza:
Vadász Péter nagyon jó, több munkatársunk is ajánlotta, de volt akinél szülést nem vállalt. Diószegi Bernadett nem anyagias, viszont nagyon tényleg halk szavú, de minket nem zavar, jó szakember. Többiekről nem hallottam. Valaki írta az asszisztensekről, megerősítem, a kórházban több ismerősömmel sem viselkedtek jól. Nem véletlen egyre többen a magán rendelést veszik igénybe, ott persze egy bunkó asszisztenst nem tűrnek meg, kórházba meg örülnek ha van valaki. Jut eszembe ahogy most áll a helyzet, igaza lesz Kovács András Péternek ("MÁTRIX - az utolsó magyar orvos" paródia), nem a betegségbe halunk meg, hanem abban, hogy ránk dől a kórház.
2019. okt. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!