Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagy baj ha a kórházba szülés...

Nagy baj ha a kórházba szülés utánra nem viszek mellszívót?

Figyelt kérdés
sajnos még nem volt időm megvenni és akármikor szülhetek.
2008. febr. 10. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban van mellszívó,és a nővérkék a kézi fejést is megtanítják neked szívesen.
2008. febr. 10. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem is engedték volna a sajátot. Van a kórházban amit lehet használni.
2008. febr. 10. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vettem mellszívót.A kórházban van, az steril, azt használd. Egyébként lehet a neten is rendelni, nem kell elmenni vásárolni, ha nem bírsz már menni. A boldog atya meg átveszi.
2008. febr. 10. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy baj, de azért jóbb lenne ha vennél. Én sem vettem annak idején, mivel 3 héttel korábban jött a babám, és úgy gondoltam ráérek még vele. Szülés után viszont kellett volna, így a nővéremmel kellett vetetnem(nekem akkor még kézzel nem annyira ment). Az viszont nem volt az igazi, így később vennem kellett egy másikat. Szerintem jobb, ha te választod ki.
2008. febr. 10. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy gond lenne.

Én megvettem, de aztán nem használtam, mert sokkal gyorsabb volt, ha kézzel csináltam :-)

2008. máj. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!