Honnan tudom, hogy itt az idő? Milyen tüneteket kell figyelnem?
Nekem egy éjjelen át voltak mensis görcseim, aztán reggel már alig tudtam lezuhanyozni, gyorsan taxi és még 24 órát bent volt a kisember, mert nem tágultam, de a fájást megérzed az tuti!
Ha hamarabb jön akkor is.
Nekem is az első volt és talán ezért is hosszabb a vajúdás.
Hát a hasam nem ment lejjebb, ha ilyenre gondolsz, de a 36. hétig ha fájásod van, keményedik a hasad, akkor be kell menni, mert pont én is a 31. héten bent voltam egy hetet visszatartás miatt.
Aztán napra pontosan érkezett.
Üdv! Sok boldogságot.
Szépen lassan be kell menni a kórházba, ha elfolyik a magzatvized, vagy a fájásaid rendszeres időközönként jelentkeznek.
Gyorsan be kell menni a kórházba, ha a magzatvíz elfolyik és zöldes, vagy feketés, vagy, ha vérzel.
Én egyszer bementem feleslegesen, aztán mikor bementem 5 perces fájásokkal még több mint 12 óra volt míg megjött a baba, nem lehetett volna nem észre venni.
Ha a magzatvized elfolyik,vagy szivárog, akkor azonnal be kell menni a kórházba,mert fertőzésveszélyes, max egy zuhanyzás még belefér. Ha vérzés van, akkor is egyből be kell menni. Ha a fájásokkal kezdődik, akkor azt mondják, hogy az 5 perces rendszeres fájásoknál érdemes bemenni a kórházba.
Azt már meg fogod érezni, hogy mikor kell. Amíg nem egyértelmű a fájás, az még nem az. Azt sajnos tudni fogod egyből, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!