Szülés következtében végbelim szakadtam, problémám van?
Figyelt kérdés
Nehezen tudom vissza tartani a székletemet.Ha rám jön a nagy WC-hetnék akkor sürgősen mennem kell különben... Hasonló gonddal küzd valaki?Mindenképpen műtéttel lehet ezt korrigálni?2011. márc. 29. 14:01
1/5 anonim válasza:
Intim tornával lehet hogy meg tudod oldani, csak nagyon kitartónak kell lenned.
2/5 anonim válasza:
Intimtornázz, ha hónapokig nem segít, akkor mindenképp műtétre lesz szükség. Sajnálom, hogy így jártál!
3/5 anonim válasza:
Anno én is igy jártam, majd meg őrültem a fájdalmaktól utánna. Szintén nehéz volt visszatartani a székletet, volt hogy alig értem el a wc-ig, meg a szeleket is. Aztán ahogy gyógyult be, úgy helyreálltam odalent. Időbe telik majd, kb. 1 hónap után úgy emlékszem (11 éve volt) javult a helyzet. Mikor szültél? Ha nemrég akkor még javulni fog valószinű neked is, de ha már régen történt akkor beszélj a dokiddal.
4/5 anonim válasza:
Ja azóta 2-szer szültem még, rettegtem hogy mi van ha megint igy lesz, de szerencsére semmi gond nem lett utána, szinte alig kellett varrni, és nem is igen fájt utána.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
20hónapja szültem, magától javulni ez már nem fog :-( elszomorodtam.
2011. márc. 30. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!