Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés következtében végbelim...

Szülés következtében végbelim szakadtam, problémám van?

Figyelt kérdés
Nehezen tudom vissza tartani a székletemet.Ha rám jön a nagy WC-hetnék akkor sürgősen mennem kell különben... Hasonló gonddal küzd valaki?Mindenképpen műtéttel lehet ezt korrigálni?
2011. márc. 29. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Intim tornával lehet hogy meg tudod oldani, csak nagyon kitartónak kell lenned.
2011. márc. 29. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Intimtornázz, ha hónapokig nem segít, akkor mindenképp műtétre lesz szükség. Sajnálom, hogy így jártál!
2011. márc. 29. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Anno én is igy jártam, majd meg őrültem a fájdalmaktól utánna. Szintén nehéz volt visszatartani a székletet, volt hogy alig értem el a wc-ig, meg a szeleket is. Aztán ahogy gyógyult be, úgy helyreálltam odalent. Időbe telik majd, kb. 1 hónap után úgy emlékszem (11 éve volt) javult a helyzet. Mikor szültél? Ha nemrég akkor még javulni fog valószinű neked is, de ha már régen történt akkor beszélj a dokiddal.
2011. márc. 30. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja azóta 2-szer szültem még, rettegtem hogy mi van ha megint igy lesz, de szerencsére semmi gond nem lett utána, szinte alig kellett varrni, és nem is igen fájt utána.
2011. márc. 30. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

20hónapja szültem, magától javulni ez már nem fog :-( elszomorodtam.

2011. márc. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!