Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 hónapja szültem eddig sosem...

7 hónapja szültem eddig sosem volt ilyen problémám 6napja barna kocsonyás váladék távozik belőlem néha még enyhébb görcseim is vannak! Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Erről szerintem a nőgyógyászod kérdezd meg minél előbb!

Megjött már a szülés óta? Én elsőre a leírás alapján vetélésre tippelnék, de nem vagyok orvos, jobb ha szakember mondja meg mi lehet!

2010. szept. 22. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen megjött már.Én is erre tippeltem csináltam tesztet de negatív lett.
2010. szept. 22. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ez a valadek ilyen sokaig van meg melle gorcsolsz is, biztos, hogy van valami es dokihoz kellene menni. Nekem megvaltozott szules utan a mensim, igy most elso-masodik nap csak barnazom, mielott megjon. Nem lehet, hogy neked is meg akar jonni, csak vmiert nem jott meg (mondjuk szoptatas bezavarhat) es azert van a barnazas? De en megnezetnem, ha ez fennmarad tovabbra is.
2010. szept. 23. 05:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Telefonon beszéltem a dokimmal mondta hogy felfázástól van!Azt beszéltük meg ha nem múlik menjek vizsgálatra.Most már nem görcsölök és nem is barnázok most inkább csak menzi előtti folyásom van aminek jövő héten kellene megjönni!Sajnos már nem tudok szoptatni csak pár csepp tejem van:-(!
2010. szept. 24. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
És ha a kocsonyás valami peteérésre utal? Nekem akkor nyúlós, nyákos, kocsonyás a folyásom. Bocs, hogy ilyen részletesen leírtam...
2010. szept. 24. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak:az rendben van,hogy kocsonyás,és nyúlós,de az nincs,hogy BARNA!Peteéréskor átlátszó a váladék.
2010. szept. 24. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké utolsó
2010. szept. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!