Miért van az hogy közeledik a szülés és én egyre inkább pánikba vagyok hogy nem leszek jó anyuka, meg hasonlók? Első babámat várom. Ez mindenkinél így van?
Figyelt kérdés
2008. febr. 7. 22:02
1/4 anonim válasza:
Szia!!!Én meg a második babámat várom,és néha engemet is ilyen szorongás kapkod.Nekem van egy 4 éves kisfiam,és most attól félek megint hogy mindet jól fogok-e csinálni stb...És azaz érdekes hogy ezt a félelmet nem éreztem az első babánál.Ne félj minden fog menni magától!!!énis ebben bízok.Sok sikert a babucihoz!!!
2/4 anonim válasza:
Bízz magadban!Vegyél egy könyvet a babák gondozásáról.Elég sokat lehet kapni,és addig,amíg nem szülsz olvasd át alaposan.Az talán leköti a figyelmedet,émeg talán azért sem fogsz tőle aggódni,mert úgy érzheted jobban felkészültél a kicsire.Amúgy én nem izgulok.Tudom,hogy nem lesz más dolgom,mint szoptatni a picit,tisztába rakni,meg főzőcskézni.(Ez könnyebb napjaimon is csak lazításnak számít:))
3/4 anonim válasza:
En most 31 hetes kismama vagyok es nekem is ilyen gondolatok jarnak a fejembe. Szoktak kerdezi tolem felek-e a szulestol, es en mindenkinek mondom hogy inkabb attol felek hogy utana elrontok valamit. De vegul is biztosan jol fogjuk csinalni mivel ki tudna jobb anya lenni annal aki mindennap jobban varja hogy karjaiban tartsa a picijet.
Gratulalok a babadhoz!
4/4 anonim válasza:
Nem foglak áltatni, nem könnyű ez az időszak, minden leendő szülőben felvetődnek ezek a kérdések. De ne aggódj, hamarabb bele fogsz rázódni, mint gondolnád és ezek lesznek életed legszebb emlékei. Ne akarj mindenáron görcsösen megfelelni, hallgass nyugodtan az ösztöneidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!