Akik császárral szerettek volna szülni, és megkérdeztétek az orvost, hogy ez lehetséges-e, mit reagált? Hogy tettétek fel a kérdést?
Figyelt kérdés
Természetesen az olyan esetekre gondoltam itt akiknél nem volt olyan probléma ami ténylegesen indokolta volna a császárt.2011. márc. 28. 08:16
11/12 kisnita válasza:
Figyelj arról nem mi tehetünk, hogy a barátnődnek könyörögni kellett a császárért! Nekünk is könyörögni kellett, sőt most is kellene ha úgy adódna! Az előzőben is írtam, hogy 3 napot! szenvedtem a szülőszobán mire hajlandóak voltak megcsászározni, úgy látszik ez elkerülte a figyelmed...
Meg mi az, hogy ne kényeskedjek?? Majd meg tudnád te, szenvednél te is 3 napot abból 19 órát 2 perces fájásokkal, nem lenne ilyen nagy szád azt garantálom anyukám!
Az meg a kh hiányossága, hogy naponta csak x számú császárt tudnak lebonyolítani. Kérdem én milyen kórház az ilyen?!? Ne rám/ránk haragudj hanem a híres magyar egészségügyre!
12/12 anonim válasza:
nem azokkal van gondom akiknél muszáj volt a császár, el kellett vona olvasni rendes amit ritam, hanem azokkal akik kvázi megrendelik hogy holnap befekszek császárra és pont emiatt volt neki már problémája, mert reggel letudták az orvosok a kvóta szerint emgengedhető császárokat, sejtheted hoyg egynek sem volt semmilyen fájása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!