Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájdalmas a szülés?

Mennyire fájdalmas a szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! mennyire fájdalmas a szülés? A gátmetszés az milyen?
2008. febr. 7. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a gátmetszést egyeltalán nem éreztem,a szülés sem volt annyira fájdalmas mint én gondoltam,de ez csak saját tapasztalat.mindenkinek más a szervezete,nekem azt mondta a dokim,hogy magas a fájdalomküszöböm,de anyu pl egy fogfuráshoz kapásból 2 érzéstelenitőt kér,nekem nem adtak érzételenítőt,csak a varráshoz. a varrást nem éreztem mert a picivel voltam elfoglalva,szerintem ez egyén függő. sok sikert.

ne félj.tudom mindenki azt mondja,hogy a gátvágás az fáj a legkevésbé,és én is csak ezt tudom mondani.olyan a hangja mintha egy papirt vágnál el,de fájdalmat nem érzel.

2008. febr. 7. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szülés NAGYON fájdalmas. Én azt hittem, felkészültem rá, aztán kiderült, hogy mégsem. Arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatvíz, egy óra múlva jött az első fájás, mindjárt kétpercesek voltak, és 3 óra múlva a pocakomon volt a baba. Nekem a vajúdás sokkal fájdalmasabb volt, mint a kitolás, de a dokim szerint az volt a gond, hogy nem voltak átmenetek, egyből sűrű, erős fájások voltak. A gátmetszés szinte jólesett, akkor végre ki tudtam nyomni a babát. Utána kaptam egy érzéstelenítőt, de nem hatott, mikor elkezdte a varrást és az fájt megint egy kicsit. De mindent egybevetve, egy csoda volt. :-)) Könnyű szülést kívánok!
2008. febr. 7. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
A wwww.youtube.com oldalon ha beírod a web keresőjébe, hogy szülés, kiad majd jó pár találatot a szülésről, csomó kisfimet is. Hát én megnéztem egy jó párat, de azt kell mondanom, hogy ilyen fájdalmas dolgot még nem láttam, már bocsi mindenkitől. Még nem vok terhes, de már most félek egy picit. :))
2008. febr. 7. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt tanácsolnám, hogy ne a youtube-on nézd meg, hogy mennyire fájdalmas egy szülés... Teljesen fölösleges.

Mindenkinek más a szülése. Az én anyukám pl. kipottyantott szinte minket a tesómmal, apum tesója viszont eléggé megdolgozott a gyerekeiért... De olyan anyukát nem ismerek aki a végén ne azt mondaná, hogy a világ legszebb élménye volt megszülni és meglátni a gyerekét. Az hogy kinek menyire fáj, milyen a fájdalom küszöbe, elég szubjektív dolog.

2008. febr. 7. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szia .én most várom az első babámat aki napokon belül meg fo születni. és egyáltalán nem félek a szüléstől!!!tudom hogy fájni fog szerintemnem is kicsit de úgy fogom fel hogy oka van annak hogy fáj.annyi tökéletes dolgot alkotott már a természet,a szülést sem úgy alkotta volna meg hogy ne fájjon,ha nem lenne meg az oka.meg az a pici csöppség akit utánna a kezebe foghatsz kárpótol mindenért :)
2008. febr. 7. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
SZia nekem is van még időm a szülésig,de teljesen egyet értek az előttem szólóval .szerintem is oka van annak kinek mennyire fáj,de szerintem ezt agyban magaddal is és a babáddal is meg kell beszélni.Szerintem egyáltalán nem hülyeség a terhesség alatt is beszélgetni vele,ő egy kis értelemes kis babóca,és ha kijön napról napra okosabb lesz,de már a születéskor is kontaktusban kell lenni vele,hogy ő is segítsen neked.A szervezetedtől is függ,hogy mennyire jól tudsz tágulni,de szerintem nem szabad félni8,gondolj arra,hogy oda bement az a ababa és ki is kell jöjjön valahogy,és ha már a vajúdásnál jársz,ne attól félj ,hogy fog még fájni..valószínű fog kicsit,hanem gondolj nemsok idő és ott lesz a kicsid a kezedben és egymásban fogtok gyönyörködni.Szerintem megéri,bár még én sem estem át rajta de nem félek tőle.Egy 18hetes kismama
2008. febr. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!