Szülés után meddig véreztél és mennyire?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 12:02
1/13 anonim válasza:
Én császárral szültem!Az első pár hétig nagyon erősen véreztem,következő párhéten gyengébben,utolsó hetekben csökkent a mennyisége,az utolsó héten már csak barnáztam! Összesen 7 hétig véreztem!
2/13 anonim válasza:
Simán szültem. 1 hétig véreztem és 1 hétig barnáztam. A vérzésem olyan erősségű volt, mint a menstruációm, elég volt a normál betét.
3/13 A kérdező kommentje:
Hmm.. akkor ez elég változó.. Köszi. Többiek?
2011. márc. 25. 12:22
4/13 anonim válasza:
4 hete szültem. A kórházban az első nap kellett Tena extra, utána sima Always betétet használtam. Itthon már a legvékonyabb betétet, de azt a szüléstől számított 3 hétig. Most már nem vérzek, nem barnázok, csak egy kicsit sötétebb a folyás, mint egyébként. És 1 hete már csak tisztasági betétet használok.
5/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, nekem is 1, maximum 2napig kellett a tena betét, utána elég volt a sima betét is. 4hét után múlt el teljesen a vérzés, de az utolsó egy hétben már alig volt.
6/13 anonim válasza:
Elsőnél 10 hétig, a másodiknál 4 hétig.
Mindkétszer az első hétben volt nagyon erős vérzés, második héten még erős, de már nem annyira, mint a legelején, utána pedig szépen csökkent a mennyiség.
7/13 anonim válasza:
Szia.Császároztak kb 1hét "erős" vérzés.1 hét "gyenge".Azért idézőjeles mert nekem amugy sincs/volt erős vérzésem.
8/13 anonim válasza:
Mindkét császárom után 1 hét erős(Tena),1 hét gyenge(sima betét)és kb 2hét "maszatolás"(tisztasági elég volt).
9/13 anonim válasza:
Császár után 4 hétig véreztem, tök erősen. Otthon is Tenát használtam. Aztán a 6. héten megjött és iszonyat sokáig tartott...
10/13 anonim válasza:
Normal szules volt, 8 hetig verzett. Az elso 6 het az sok, utolso ketto barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!