Geréb Á. lányának az ikreit is otthon szülesztette meg. Én nem tudom. Nem féltette a gyerekét-unokáit?
Ezt a cikket még régen olvastam a Kismama magazinban, most eszembe jutott, hogy megkeresem.
Én a mai világban nem tartom biztonságos és jó dolognak az otthonszülést!
Még kórházban is történnek komplikációk 10 orvos mellett is....hiába képzett és tapasztalt az a bába, én ezt nem engedném!!!!
Nem vagyok maradi,32 vagyok, de nekem is koraszülött lett, hét és 8 hónapra....
simán szülésnél is inkubátorba teszik a babát pár órára...
Szerintem egy felelőtlen anya aki ilyet bevállal.
Nem a 20-30-as-stb...as években vagyunk ahol kénytelenek voltak a nők otthon szülni. Ők bizony ha tehették volna kórházban szültek volna.
Hát nekem ez a véleményem.:)!
Sajnálom akit megbántok ezzel, nem volt szándékomban.
Én 4 gyereket szültem kórházban.De a mostani eszemmel se döntenék másképp!
Bármikor bármi megtörténhet abba a pillanatba is fél perc fél perc,ha csak a baba megakad még meg is halhat a szülő nő,ha nincs segítség a közelbe.
A múltkor az egyik reggeli műsorban beszélgettek G.Á. lányával és bevitte a gyermekeit is, mert nem tudta kire hagyni-a nagyi ugyanis még előzetesben volt akkor.
Az egyik gyermeken tisztán látszódott, hogy valami elme gondja lehet-szóval itt is lettek gondok, biztosan valami születés körüli oxigénhiány.
G.Á. is otthon szülte 3 gyermekét, csak az elsőt szülte kórházban. Már fanatikus lett, azért vállalja be az ikerszüléseket is, aminek ugyan volt előzménye az ő kórházi szülésénél, de akkor sem kellett volna bekattanni.
Ők tudják, ha nekik ez így jó-mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit tesz és vállalni kell utána is, nem a többiekre mutogatni.
A szülők a leghibásabbak, mert ők vállalják be a kockázatot, amivel veszélyeztetik a saját és gyermekük épségét és egészségét, ha otthon szülnek!
A cikk jó, a riportot nem láttam. Én úgy gondolom, hogy biztos nem szülnék otthon, mert felesleges kockázat vállalás. Első gyerekem kórházban született, és szerencsére nem volt semmi gond, de megnyugtató volt a tudat, hogy biztonságban vagyok. Ezt mindenkinek más környezet adja meg. (Most a másodikat is így tervezem.) Minden megítélés egyénenként változik.
A 92 éves nagyim,- akivel együtt néztünk végig egy riportot az otthonszülésről,- 4 gyereket szült ebből 3-at otthon, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki feleslegesen az otthonához ragaszkodjon, ha megadatik neki az a csoda is, hogy kórházban szüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!