Egyszerűen nem akar lejjebb menni a hasam. Én nem szeretnék császárt, de hogy lesz ebből szülés?
Szia ne aggodj a has leereszkedes nem feltetlenul szukseges dolog. En a 41 hetet toltottem ma (borzalom) a hasam csak kicsit van lejjebb, de baba feje be van ekelodve. Amugy iszonyat virgonc, es egesz nap jon megy forgolodik (marmint a kicsi testevel) A hasam a mellemet eri, es amikor ejszaka vagy reggel felkelek, nem tudok felulni mert a kis draga ugy kinyujtja magat, mivel neki ugy kenyelmes alukalni a pociban, hogy pat percig felig oldalt dolve kell lennem hogy egy csoppet osszebb huzza magat, hogy el tudjak indulni.
Szoval ne aggodj
Boldog babavarast es konnyu gyors szulest
40 hetes vagyok, még nekem sem szállt le a hasam.
Pénteken a doki alig tudta megmérni a baba fejét, mert annyira lent van, de a fenekét úgy fenn tartja, hogy a mellemig ér! Hol jobb oldalt, hol bal oldalt fent nyomja ki a popóját,de annyira hogy azt érzem szét reped a hasam!
Nekem se szállt le a pocakom. Az utolsó pillanatig fent volt a mellemben-gyomromban. 39+3.napra szültem 2 óra alatt.
Ne izgulj!! Könnyű szülést!
Szia! Nekem sem szállt le a pocim, bár nekem elég nehezen férhetett el, mert 4400g-mal született. Indították a szülést 41. héten, mert már kevés volt a vizem, felélte a babám. Simán szültem, kevesebb, mint 4 óra alatt. A vajúdás alatt ékelődött be teljesen a kismanóm!
Könnyű szülést!
Nagyon köszönöm mindenkinek, megnyugodtam.
Úgy látszi terhességnél minden igaz, meg annak az ellenkezője is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!