Dr. Zsigmond Tamásról szeretnék véleményeket. Az SZTK rendelésen a terhesgondozást lelkiismeretesen végzi? Mennyit kér most egy szülésért?
Figyelt kérdés
Területileg nem a Szent Imréhez tartozom, akkor is fogadnak a Fehérvári úton? Beutaló szükséges?2011. márc. 23. 13:57
11/16 anonim válasza:
Elég furcsának tartom, hogy talált olyan orvost aki egy polipot csak le mert csípni. A polipnak ugyanis van egy gyöke amit ki kell vágni, ( nem lehet eltávolítani lecsípéssel)nekem is volt, 3 orvosnak mutattam meg, mind ezt mondta. Ráadásul amit lecsípnek, azt szövettanra el kell küldeni, mivel idegen kinövés. Lehet rosszindulatú elváltozás is. Az orvosa ezt megtette? Ha valóban lecsípett egy kinövésből, az rosszindulatú változásokon is keresztül mehet. Ezt nem mondta el?
12/16 DDenisa válasza:
Én két gyermekemet is nála szültem, és összességében elégedett vagyok vele. A fizetős rendelésen nyilván kedves, alapos, mindig elvégzi a méhszájvizsgálatot is (ahogy hallottam, ezt nem minden orvos csinálja fizetős rendelésen sem). Úgy vizsgál, hogy észre sem veszed, pedig már sokan vizsgáltak, és volt h kifejezetten fájt (szülés közben kifejezetten majd be tojtam, mikor egy nődoki "vizsgált" meg). Szülésnél is alapos volt és ott volt végig. Szóval sok jót tudok mondani róla. Azonban az is igaz, hogy pénzéhes. Két gyerek után gyakorlatilag több százezret ott hagytunk nála, és amikor csak egy receptet kellett volna megírnia, de az állami rendelésre túl későnre kaptam időpontot, közölte, hogy vagy a magánrendelésén tud fogadni (fizessek 13 ezret, most ennyi a tarifa 2018ban), vagy hívjam a központi számot és akkor ne őt hívjam. Kösz szépen, azt hiszem egy darab aláírást odafirkanthatott volna soron kívül, és még csak fel sem tartottam volna senkit. Bezzeg a várandós összes kismamát soron kívül fogadja az állami rendelésen (amíg fejős tehén vagy, addig mehetsz soron kívül is). Úgyhogy sajnos sok helyen írják h anyagias és ez így is van. Mondjuk gondolom a legtöbb orvos így áll hozzá.
13/16 anonim válasza:
A Doktor úrnál ennyi a teljes vizsgálat ára, ultrahanggal!
Egyébként egy szolgáltatást vesz igénybe az ember, amit ki is fizet és megkapja érte amiért igénybe vette. Nem csak orvosnál, fodrásznál, kozmetikusnál stb.-nél is.
14/16 anonim válasza:
Nem éppen. Keress magadnak jobb dokit, azért akad.
15/16 anonim válasza:
Borzasztó orvos, lekezelő, megalázó stílussal.
Nálam is leírt olyan vizsgálatokat is a leletre, amiket el sem végzett. A vizsgálatról nem mondott semmit kérdésre sem, a rákszűrés eredményét majd 3 hónap múlva személyesen odaadják, mert ők nem hajlandóak a felhővel foglalkozni.
Ilyen borzasztó SZTK élményem még nem volt! Soha többet nem akarok sztk nőgyógyászhoz menni!
16/16 anonim válasza:
Lehet, épp aznap rossz kedvű volt. Amúgy a vizsgálatot végző illető feltölti a felhőbe az eredményt. Volt, hogy nem mentem be érte személyesen, mert láttam, hogy úgyis negatív. Következő látogatáskor észrevette a doktor úr, hogy az utóbbi leletemért nem mentem be, de nem ért atrocitás miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!