Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül egy szülésznő...

Mennyibe kerül egy szülésznő felfogadása?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk nem mondott árat, 20 ezer forintot adtunk, nagyon örült.
2011. márc. 23. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
15-40 között hallottam eddig.
2011. márc. 23. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Én rákérdeztem,30ezret kért.
2011. márc. 23. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi ugyan nem fogadtuk fel, de végig ott volt, és nagyon meg voltunk elégedve, így mi utólag adtunk neki 20 000-et.
2011. márc. 23. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Tavaly szültem, felénk azt mondják, 10-20 ezret szoktak adni.

20-ra gondoltunk, aztán indított szülésem volt, a szülésznő reggel kilenctől délután négyig majdnem végig fogta a hasamon az nst-t (a baba mozgolódott, nekem nem volt erőm fogni, a férjem pedig nem lehetett bent víruszárlat miatt). Csak enni ment el és kb. kétszer kávézni. Úgyhogy utána a férjem azt mondta, hogy 30-at adunk. Aztán, amikor hozta be a pénzt két borítékban, a dokinak 50-et, a szülésznőnek 30-at, hirtelen felindulásból azt mondta, hogy mivel a szülésznő sokkal többet tett értem a szülés alatt, egy tízest átrakott az ő borítékjába. Így 40-40-et kaptak. De ezt a körülmények hozták így. Alapból tényleg 20-at gondoltunk adni.

2011. márc. 23. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Bp.

Nekünk azt mondta, hogy: "35 e ft-tól kezdődik az ár". Mi 45 e ft-ot adtunk neki. Rohamszülés volt. Az első babánál is ő volt a szülésznőm.

2011. márc. 23. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Bp-en 35-öt fogunk neki adni. Nem mondott árat. De hallottam már 50-et is. Én azt egy kicsit sokalltam.
2011. márc. 23. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Bp.30000 ezer ft,ezt mondta a doki,ennyi a tarifa abban a kórházban,ahol én szültem.
2011. márc. 23. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:

40-et adtunk, komplikáció merült fel a szülésemnél, sokkal többet ott volt velem, mint egy átlag szülésnél, megérdemelte; mert előtte nappalos volt, mi hajnalban értünk be és délutánig velünk volt, majd este ment vissza éjszakára...

Ezt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyi áldozattal és lemondással jár a munkájuk, még 24-36 óra után is ott kell lenniük agyban, ha épp úgy jönnek össze a szülések és a műszakok...

2011. márc. 24. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi rákérdeztünk az anyagiakra,de ő nem mondott összeget. A terhességem alatt akárhányszor kellett mennem vérvételre,nst-re, mindig hívhattam őt mobilon és sorn kívűl mindent megcsinált nekem. Soha nem kellett a labornál várni,mindent megcsinált pl. a vajúdóban vgy ahol épp volt hely. A szülésem egész éjjeles volt,neki nem is volt akkor műszakja de végég velem volt kb. péntek este 9-től szombat délelött 11-ig. (úgy hogy elötte csütörtökön is éjjeles volt) Szóval mi 40e-et adtunk neki.Maximálisan meg volt elégedve és mi is:)
2011. márc. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!