Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fontos a szülésznő...

Mennyire fontos a szülésznő felfogadása?

Figyelt kérdés
Mert ha lejár a műszakja és épp nincs benn amikor a gyermekem ki szeretne jönni, akkor fölöslegesen dobom ki a pénzem. Mi a véleményetek?
2008. dec. 1. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért fogadod meg,hogy akkor is ott legyen,amikor nincs műszakja,pont úgy mint a dokit.
2008. dec. 1. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha felfogadod, nem jár le a műszakja. Az enyémet éjjel 2-kor hívtam fel, végig tartottuk a forródrótot, aztán mire bementem a kórházba, megjött ő is, végig velem volt, az ő karjába érkezett a kisfiam, és mind a mai napig érdeklődik, mizújs, pedig hat és fél hónapja szültem.
2008. dec. 1. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokszor többet ér a szülésznő,mint az orvos.Nekem is volt fogadott szülnőm,és mindent ő csinált.Igaz,csak 2 órát vajúdtam,de végig ő vizsgált,a gátvédelmet ő csinálta,aztán a babát is ő fürdette,öltöztette fel.A dokimmal is teljesen elégedett vagyok,de tul.képpen ő nem csinált semmit-nem volt gátmetszésem-azon kívül,h fogta a lábam.És azért fogadott,h amikor felhívod,h indulsz,akkor ő is elindul,és amíg meg nem szülsz,addig melletted van.A babák általában nem a "műszakhoz"igazítják az érkezésüket.Éppen ezért,nem minden khzban lehet szülésznőt fogadni,mert ha kevés van és te lefoglalsz egyet,az egész műszak borul(mert azt hiszem másnap nem dolgozhatnak,ha fogadottként van bent.)2 gyerekes anyuka
2008. dec. 1. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A szülésznőmet éjfélkor hívtam, hogy fájásaim vannak. szinte óránként tartottuk a kapcsolatot, majd 5 re bementünk a kórházba és rá 10 percre ö is bent volt. másnap éjfél után 18 percre született meg a kisfiam és végig velem volt. Utána minden nap bejött, hogy nincs e problémám,. kétágyas szobába kerültem. És a mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Amúgy szinte mindent ő csinál. a dokim csak ott állt mellettem, és figyelte, hogy minden rendben van.

Szerintem nagyon is érdemes fogadni. Én a következőnél is fogadok.

2008. dec. 1. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, nem bántam meg. Aki bent volt-persze műszakváltáskor szültem-nagyon aranyos volt.
2008. dec. 1. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, rendesek vagytok. A dokim így a 36. héten találta ki, hogy beszélgessünk a szülésznő fogadásról. Ugyanakkor nem is mondott semmit a témával kapcsolatban. Illik kerek-perec alapon rákérdezni a szülésznői apanázsukra, vagy rám van ez bizva?
2008. dec. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!