Császármetszés után mennyivel mentetek szoliba és tornázni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 14:10
1/3 anonim válasza:
nekem van egy nem császármetszésből, hanem más műtétből származó hegem. azt mondták, hogy ha azt szeretném, hogy szépen gyógyuljon, akkor az első évben ne érje nap, vagy szolárium fénye. tehát ha majd mész szoliba, a heget érdemes letakarni.
2/3 anonim válasza:
Hasizom gyakorlatokat nem érdemes hat hónapnál korábban elkezdeni. Addig regenerálódnak az izmok, szövetek. Szoliba sem mentem túl korán, mert a has környékén, a meleg okozta vérbőség nem tesz jót. Én a fél évet mindenképpen kivártam.
3/3 anonim válasza:
Én 8 hét múlva kezdtem otthon a baba-mama tornát, de nagyon fájt a hegem, így azokat a gyakorlatokat hanyagoltam még pár hétig. Viszont minden nap toltam hegynek fel a babakocsit, és hamar rendbejöttem. Szoliba nem mentem sokáig, eszembe se jutott, aztán újra jött a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!