Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombatra voltam kiírva, de...

Szombatra voltam kiírva, de sehol semmi. Van hozzám hasonló sorstársam?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mármint szülnöd kellett volna szombaton?
2009. febr. 23. 08:17
 2/11 A kérdező kommentje:
igen-igen, papírszerint... de a babucim még várat magára
2009. febr. 23. 08:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én az elsőt túlhordtam 6 napot mire beindult magától.A másodikat indították 4 nap túlhordás után, azért mert már kezdett elöregedni a méhlepényem, és azért is mert az első fiamnál is csak szülés után láttuk, hogy teljesen el volt öregedve a méhlepény, ami így már nem táplálta a babát.De képzeld találkoztam egy olyan csajjal a kürházban akinek a 42. hét végén már úgy indították be a szülést, mert egyáltalán nem akart megszületni.Az orvosod gondolom nézi a méhlepény állapotát, és amúgy normális dolognak tartják az 1 max 2 hét túlhordást.2 hétnél többet úgysem várnak, mert akkor már kutya kötelességük beindítani a szülést.De szerintem légy nyugiba, hátha 2-3 napon belül kibújik a babód.Amúgy ctg-n fájásaid vannak?
2009. febr. 23. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia multhet keddre voltam kiirva :) a baba masszivan kapaszkodik odabent :)

Semmi jele hogy tavozni szeretne...ugy gondolja neki odabent jobb...en meg ugy gondolom, hogy idekint tagasabb...de valahogy meg nem jutottunk megegyezesre.

Kitartas...hamarosan meginditjak...(elvileg ma kell bemennem, es talan meginditjak... de legkesobb penteken) neked mit mondtak?mikor inditjak?

2009. febr. 23. 08:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Múlt hét kedden már 2. fokban érett volt a lepény. Holnap megyek nst-re, nagyon kiváncsi vagyok mint mond a doki. A josló fájásaim már néha ijesztőek, tegnap este is két órán keresztül 10 percenként voltak erősebb összehúzódásaim. De azóta semmi :-( majd csak eljön az ideje. Nagylányomat anno túlhordtam 10 nappal, indítás előtti napon indult be spontán..
2009. febr. 23. 08:45
 6/11 A kérdező kommentje:
szorítok neked !! :-)
2009. febr. 23. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már jósló fájásaid vannak az nagyon jó.Nyákdugó még nem távozott? Kis vérzés, vagy valami?
2009. febr. 23. 08:50
 8/11 A kérdező kommentje:
semmi... semmi folyás, vagy vérezgetés... de remélem már csak napok kérdése :-)
2009. febr. 23. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztosan 1-2-3-napon belül babázhatsz.Drukkolok neked. Fiú lesz vagy lány?
2009. febr. 23. 09:09
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi, kicsilány... a harmadik, igaz a másik kettő már lassan az unokát hozza :-) van már egy 15 és egy 17 éves lányom, gondoltam még belefér a harmadik picuri is ennyi idő után újra babázni (no meg hát még nem vagyok olyan öreg sem (35)
2009. febr. 23. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!