Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyiben volt más császár...

Mennyiben volt más császár után természetes úton szülni?

Figyelt kérdés
Regenerálódás, kötődés, szoptatás, vajúdás, stb...
2011. márc. 19. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

ott a szülőágyon úgy éreztem humánikusabb a császár.

Most már nem akarnám a császárt ha lesz következő.

2011. márc. 19. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak az egyiket ismerem. Természetes úton szültem. Nagy fájdalmaim nem voltak, maga a szülés meg egyáltalán nem fájdalmas. Láttam az osztályon császáros kismamákat, és szerintem nekik sokkal rosszabb utána. Én már második nap fenn tudtam lenni, nekik meg még javában fájdalmaik voltak, szóval szerintem regenerálódás szempontjából a császár rosszabb.
2011. márc. 21. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én császárral szültem, semmi bajom nem volt másnap, jöttem, mentem, egyedül láttam el a babát segítség nélkül. Igazából vajúdni is vajúdtam OTT-al 11,5 órát, csak a kitolás maradt el.

Várom a olyanok válaszát, akik átélték mindkettőt!

2011. márc. 21. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hát akkor már tudod milyen. A kitolásnál nem érezni semmit, csak fura, hogy jön kifelé a baba. Akkor már se fájdalom, se más nincs, csak meglepő az egész.

Szoptatás szerintem amúgy is egyéni, azt mondják hogy császár után nehezen indul meg a tej, de nekem is nehezen indult meg, két nap eltelt, és akkor is csak este sikerült előszőr szoptatnom, elötte csak próbálkoztunk.

Kötődést nem hiszem hogy befolyásolja :)

2011. márc. 21. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, köszi, köszi! Nekem szerencsém volt, mert másnap reggelre már volt tejem, rengeteg, be is lázasodtam.

Bnőm meg azt mondta, h sokkal rosszabb volt a kitolás, sokkal fájdalmasabb, mint a vajúdás. Ő OTT-t sem kapott. Mindenkinél más.

2011. márc. 22. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!