Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34. héten ha leereszkedett a...

34. héten ha leereszkedett a pocim, ugye még nem jelenti, hogy szülni fogok?

Figyelt kérdés
4. babánkat várom. Egyik terhességemnél sem ereszkedett le a hasam. Mondjuk most hatalmas és az uh szerint 3 héttel nagyobbak is a baba méretei, de nincs elszámolva. Ugye nem fog ilyen korán megszületni? Még csak keményedéseim sincsenek. Annyira jól érzem magam, csak ma megijesztett aki megjegyezte, hogy ilyen megereszkedett pocakkal biztos szülni fogok pár nap múlva.
2011. márc. 18. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt mondták, szinte mindenki és mégis a 40.héten szültem. Semmit nem jelent a leereszkedett has énszerintem.

Sok sikert a szüléshez! :)

2011. márc. 19. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Sógornőmnek is nagyon korán leereszkedett a hasa, és óriási volt neki is a pocija. A 7. hónapban már mindenki az kérdezgette tőle, hogy ugye mindjárt szülsz? Végül 38 hétre szült egy egészséges, szép, nagy babát.
2011. márc. 19. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!