Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegeden fogok szülni merre...

Szegeden fogok szülni merre induljak?

Figyelt kérdés
A Női klinikán fogok szülni, most már bármelyik pillanatban. Azt mondták hogy ne hívjak mentőt így egy ismerösömöet fogom ugrasztani de mégis merre induljunk az ambulancia tudom hol van de a szülészetet nem.
2011. márc. 18. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:

A portás megmondja!

Én jártam már többször a szülészeten, de így most nem emlékszem: az elsőn v. a másodikon van jobbra. De hidd el, a portás megmondja, és nem olyan nagy a klinika, hogy eltévednél!

Sok sikert a szüléshez!

2011. márc. 18. 09:51
 2/4 Ancsa171 válasza:
Bemész a női klinikára és a második emeleten, jobbra. Ki van írva hogy szülészet, de a portás is segít. Van egy csengő az ajtónál és ott kell jelezni. Ne aggódj be fogsz érni. Én csütörtök du. 1órakkor mentem taxival a kossuth lajosról 3 perces fájásokkal. Szülészettel szemben van a gyermekágyas osztály.
2011. márc. 18. 19:33
 3/4 Ancsa171 válasza:
előző vagyok. Bocsi, az első emeleten van a szülészet...van egy földszint amit nem számítottam...(ott van a ctg, ultrahang...stb)ha lifttel mész első emelet.
2011. márc. 18. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.. Mostmár csak várnom kell ....:)
2011. márc. 19. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!