Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem kaphato ricinus olaj a...

Ha nem kaphato ricinus olaj a kornyekunkon, mit ajanlanatok hejette? 41 hetes vagyok es tul az osszes turelmem hataran.

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom hol kapsz, de ha 41 hetet betöltötted, akkor pár nap és indítják, nem kell felesleges görcsöket okozni magatoknak, csak, hogy pár nappal előbb kibújjon.

Ha nagy a súlya, vagy bajban van, úgyis azonnal intézkednek.

Sok sikert , esetleg sétálgass sokat.

Üdv 10 hetes anyuka.

2009. febr. 22. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Szia.A ricinusrol azt halottam,hogy mivel hashajto hatásu,valamennyi eljuthat a kisbabához és és széklet kerülhet a magzatvizbe.Főleg tulhordás esetén.Lépcsőzést szokták még ajánlani a szex-et vagy a mellbimbo ingerlését.
2009. febr. 22. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A sima glicerines végbélkúp is segít, megmozgat ott lent mindent, de nem okoz erös görcsöket, és a véredbe se jut be.Vény nélkül kapható!Sok sikert a szüléshez!

üdv:28 hetes kismama

2009. febr. 22. 15:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezeken en mar tulvagyok...lepcsoztem, osszebujtunk, mellbimbon is tulvagyunk...es semmi. Raadasul osszeszedtem valami jo kis megfazast...szoval gondolom mindenki el tudja kepzelni mennyire kivagyok
2009. febr. 22. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia! A vége felé mindannyian így vagyunk. Bár én még csak a 36. héten vagyok, de már minden bajom van. Szerintem kérdezd meg a szülésznödet (ha van fogadott, ha nincs akkor az ellenörzésen), s biztos kever neked egy bábakoktélt, vagy ad valami hasonlót. Az elsöt én is túl hordtam, de a 41. héten megindították a szülést!

Sok sikert, a baba nemsokára a karodban lesz!!!!!

2009. febr. 22. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson ricinusolajat bevenni!!!!

Túlhordás esetén komoly baja lehet tőle a babának.

Szex, meleg ülőfürdő, glicerines kúp, fűszeres kaja, séta.

CSak használ...

2009. febr. 22. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon együttérzek veled nekem 41+5 napra indította az orvos a szülést és semmi természetes módszer nem használt!

4150gr-os lett a kislányom de szerencsére sima szülés volt mindössze 5-óra!

Kitartás mindjárt vége!

29-hetes kismama

2009. febr. 22. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Az utolsótol kérdezem,nagyon fájt ekkora babát megszülni,de ezek szerint jól tágultál.

Gratulálok!!!!!!!!!!

2009. febr. 22. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:

A ricinust szerintem is mellőzd. Ha semmi házipraktika nem használt, akkor már csak várni tudsz. A túlhordás napjai, hetei kb annyi időnek tűnnek, mint az előtte lévő 9 hónap.

Én 13 napot hordtam túl a kisfiamat, és totál kész voltam abban a "pár" napban. Paráztam ezerrel, hogy mi lesz. Ráadásul faros is volt a drága, és nagynak is saccolták.

2009. febr. 22. 22:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. A ricinusoso otletet dobtam. Az osszes tobbi (seta, szex, fuszeres kaja, furdes...stb) nem valt be, de nem adom fel. Es abban tenyleg igazatok van ez az utolso par nep, a tulhordasban, hosszabbnak tunik mint az elso kilenc honap.

De ma megyek a korhazba ellenorzesre, hatha...szoritsatok

2009. febr. 23. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!