Ha nem kaphato ricinus olaj a kornyekunkon, mit ajanlanatok hejette? 41 hetes vagyok es tul az osszes turelmem hataran.
Nem tudom hol kapsz, de ha 41 hetet betöltötted, akkor pár nap és indítják, nem kell felesleges görcsöket okozni magatoknak, csak, hogy pár nappal előbb kibújjon.
Ha nagy a súlya, vagy bajban van, úgyis azonnal intézkednek.
Sok sikert , esetleg sétálgass sokat.
Üdv 10 hetes anyuka.
Szia!A sima glicerines végbélkúp is segít, megmozgat ott lent mindent, de nem okoz erös görcsöket, és a véredbe se jut be.Vény nélkül kapható!Sok sikert a szüléshez!
üdv:28 hetes kismama
Szia! A vége felé mindannyian így vagyunk. Bár én még csak a 36. héten vagyok, de már minden bajom van. Szerintem kérdezd meg a szülésznödet (ha van fogadott, ha nincs akkor az ellenörzésen), s biztos kever neked egy bábakoktélt, vagy ad valami hasonlót. Az elsöt én is túl hordtam, de a 41. héten megindították a szülést!
Sok sikert, a baba nemsokára a karodban lesz!!!!!
Eszedbe ne jusson ricinusolajat bevenni!!!!
Túlhordás esetén komoly baja lehet tőle a babának.
Szex, meleg ülőfürdő, glicerines kúp, fűszeres kaja, séta.
CSak használ...
Szia!
Nagyon együttérzek veled nekem 41+5 napra indította az orvos a szülést és semmi természetes módszer nem használt!
4150gr-os lett a kislányom de szerencsére sima szülés volt mindössze 5-óra!
Kitartás mindjárt vége!
29-hetes kismama
Az utolsótol kérdezem,nagyon fájt ekkora babát megszülni,de ezek szerint jól tágultál.
Gratulálok!!!!!!!!!!
A ricinust szerintem is mellőzd. Ha semmi házipraktika nem használt, akkor már csak várni tudsz. A túlhordás napjai, hetei kb annyi időnek tűnnek, mint az előtte lévő 9 hónap.
Én 13 napot hordtam túl a kisfiamat, és totál kész voltam abban a "pár" napban. Paráztam ezerrel, hogy mi lesz. Ráadásul faros is volt a drága, és nagynak is saccolták.
Koszonom a valaszokat. A ricinusoso otletet dobtam. Az osszes tobbi (seta, szex, fuszeres kaja, furdes...stb) nem valt be, de nem adom fel. Es abban tenyleg igazatok van ez az utolso par nep, a tulhordasban, hosszabbnak tunik mint az elso kilenc honap.
De ma megyek a korhazba ellenorzesre, hatha...szoritsatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!