Kórházi kérdés! Ki segít az újszülöttet ellátni a kórházban?
3.napra mármindent tudsz, az elejétől te csinálhatod. (ha még ott vagy én akkor már otthon voltam)
A csecsmősök segítenek,ha nem tudsz valamit. Azt nem tudom a MArigitban ott van-e veled a baba végig.
Uzsoki: reggel 7-10 és este 8-10 amíg a picik az osztályon vannak, a többi időben velünk vannak.
Nekünk kell gondozni, az első nap jön egy csecsemős aki megmutatja hogyan kell tisztába tenni, ápolni a köldökcsonkot, elvben a kórteremben is lehetne fürdetni, de nem szokás.
Szoptatásnál az igény szerintire mennek rá, már ritkán etetnek órára. Plusz az első napokban nem árt sok folyadék a babának, ne legyen sárga.(fiam csak szopizott, keveseket, szép citromom volt, a lányom elfogadta a vizet is, nem lett sárga)
Ha kérdezel válaszolnak, nem kérdezel külön nem mondják, ez is olyan, hogy a néma gyereknek az anyja se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!