Mi lesz ebből szerintetek? C3000
Első babával a 39. hetet töltöm be 3 nap múlva, teljesen zárt méhszáj, magasan, 3000. A baba feje viszont szépen a helyén beilleszkedve a megfelelő irányban. Viszont azt is mondta az orvosom, hogy a baba teste fent van, lejjebb kellene már szállnia. A placenta teljesen jó, I. fokban érett, a babám sokat mocorog. De nem értem miért sürget az orvosom, mondtam neki, hogy én ráérek! :) És jól vagyok!
Kicsit aggódom a zárt és magas méhszáj miatt. Fogok tágulni? Milyen praktikák vannak, szex? Vagy tornázás? Ha a baba feje rendesen be van illeszkedve akkor fogják tudni indítani, ha muszáj lesz igaz? Nem szeretnék császárt egy esetleges türelmetlenkedés miatt... :/

40+4-en délelőtt 11-kor magas, teljesen zárt, 3000-es méhszáj, baba fent, még a feje sem volt beilleszkedve.
A doki mondta, hogy másnap indítja.
Délután 4-től fájások, 7-kor kórház, baba feje beilleszkedve, méhszáj bő 3 ujjnyira nyitva, fél 11-kor megszületett a fiam:). Vagyis ettől az állapottól akár ma is megszülhetsz:))
Jaj de jó! Köszönöm! Bizakodni fogok, eddig nem volt semmi "baj" és a végére is csak csupa szépet és jót terveztem! :)
Köszi mindkettőtöknek!

Szia!
Nekem a babó feje beillezkedve , viszont magasan volt. Burokrepesztés után 3 órán keresztül 1-2 perces fájások. Baba feje még mindig fent...
Az orvos akkor azt mondta, hogy császár, erre én úgy "betojtam" (mindig is féltem a császártól), hogy jöttek a tolófájások és kb 15 perc múlva a kezembe volt a kislányom:)
Ne aggódj , minden rendben lesz!
Nagyon szép szülést neked!
5 hetes kislány boldog anyuja!:)
Nagyon köszi! Megnyugtató a történetetek! Remélem nekem is jól alakul majd :)
Gratulálok a kicsihez! Nekünk is kislány lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!