Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lesz ebből szerintetek? C3000

Mi lesz ebből szerintetek? C3000

Figyelt kérdés

Első babával a 39. hetet töltöm be 3 nap múlva, teljesen zárt méhszáj, magasan, 3000. A baba feje viszont szépen a helyén beilleszkedve a megfelelő irányban. Viszont azt is mondta az orvosom, hogy a baba teste fent van, lejjebb kellene már szállnia. A placenta teljesen jó, I. fokban érett, a babám sokat mocorog. De nem értem miért sürget az orvosom, mondtam neki, hogy én ráérek! :) És jól vagyok!

Kicsit aggódom a zárt és magas méhszáj miatt. Fogok tágulni? Milyen praktikák vannak, szex? Vagy tornázás? Ha a baba feje rendesen be van illeszkedve akkor fogják tudni indítani, ha muszáj lesz igaz? Nem szeretnék császárt egy esetleges türelmetlenkedés miatt... :/

2011. márc. 16. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
C2000-nél beindították nálam a szülést 72 órát vajúdtam aztán császároztak indokként lassú,elhúzódó tágulási szak(vajon miért?). A másodikkal már nem engedtem ilyesmit sőt megvártam az ötperces fájásokat a 40.héten jöttek is ahogy elő van írva szépen simán 15 perc alatt meglett.1 óra vajúdás után.Ne hagyd magad!
2011. márc. 16. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:

40+4-en délelőtt 11-kor magas, teljesen zárt, 3000-es méhszáj, baba fent, még a feje sem volt beilleszkedve.

A doki mondta, hogy másnap indítja.

Délután 4-től fájások, 7-kor kórház, baba feje beilleszkedve, méhszáj bő 3 ujjnyira nyitva, fél 11-kor megszületett a fiam:). Vagyis ettől az állapottól akár ma is megszülhetsz:))

2011. márc. 16. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj de jó! Köszönöm! Bizakodni fogok, eddig nem volt semmi "baj" és a végére is csak csupa szépet és jót terveztem! :)

Köszi mindkettőtöknek!

2011. márc. 16. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a babó feje beillezkedve , viszont magasan volt. Burokrepesztés után 3 órán keresztül 1-2 perces fájások. Baba feje még mindig fent...

Az orvos akkor azt mondta, hogy császár, erre én úgy "betojtam" (mindig is féltem a császártól), hogy jöttek a tolófájások és kb 15 perc múlva a kezembe volt a kislányom:)

Ne aggódj , minden rendben lesz!

Nagyon szép szülést neked!

5 hetes kislány boldog anyuja!:)

2011. márc. 17. 11:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! Megnyugtató a történetetek! Remélem nekem is jól alakul majd :)

Gratulálok a kicsihez! Nekünk is kislány lesz!

2011. márc. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!