Szülés másodszor! Miért tör rám a félsz?
Figyelt kérdés
Igazából, alig várom, hogy kint legyen, már nagyon kényelmetlen, meg nagyon látni szeretném már.Ugyanakkor egyre gyakrabban izgulok, hogy megint, mennyire fog fájni-az első 4 óra alatt lett meg, mindennel együtt-jó élményem van.Persze kibírom, hiszen muszáj, meg császárt sem szeretnék (32 hetesen még faros volt).Várom is és félek is.Pedig már hozzávetőleg tudom miről van szó.Vagy ez is totál más másodjára, mint a terhesség maga?2011. márc. 14. 12:03
1/13 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek 5 gyereke van. Azt mondta, hogy mindegyik szülés előtt volt benne némi félelem, hiába is volt már tapasztalata...minden szülés más, pontosan nem lehet tudni hogy fog történni, ezért mindenkiben van egy kis félelem. De ne aggódj, próbálj meg pozitív lenni.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Azon vagyok.Azért inkább várom, hogy megtörténjen, mintsem odáznám a félelem miatt.Amikor beindul, akkor úgyis csak az izgalom marad, hogy na, nemsokára láthatom...az elsőnél így volt legalábbis.
2011. márc. 14. 12:47
3/13 anonim válasza:
Talán éppen azért,mert már tudod mi vár rád!Az elsőnél is izgul és fél az ember,ez teljesen normális,de akkor még kiváncsi.Ne izgulj biztosan minden rendben lesz.Jó babázást!2 gyerekes
4/13 A kérdező kommentje:
:))Köszi neked is a választ!
2011. márc. 14. 15:16
5/13 anonim válasza:
szia, én is félek, még csak a 15. hetet töltöttem, de így is. és nem amiatt, hogy az első szülésem borzalmas nehéz volt, bár az volt. hanem mert az elsőnél eszembe se jutott, hogy valami gáz lehet szülés alatt, csak a fájdalomtól rettegtem, mint utóbb kiderült, joggal de azt ugye kibírja az emeber. most amitt félek nehogy valami baj történjen szülés közben. plusz itt a kislányom aki nagyon anyás, érzékeny gyermek (2 éves 8 hónapos lesz mire jön a tesó) és nem tudom, mi lesz amíg én a kórhézban leszek, hogy fogja viselni, hogy csak az apja lesz ott meg a nagyanjya akit egyébként nem gyakran lát, mert messze lakunk egymástól. most már ott tartok, hogy szinte miden éjjel felébredek emiatt, és órákig ébren forgolódom. :(
6/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez az!Nehogy beszoruljon, vagy rátekeredjen..., vagy mittudomén.
Meg a kislányom itthon.Jaj, hát valahogy átvészeljük.Majd megírom-jó?
2011. márc. 14. 16:23
7/13 anonim válasza:
Én is a második babánkat várom,és hogy mit ne mondjak,jobb volt a tudatlanság az elsőnél. Nem álltam naívan hozzá,de jobb volt,mint most amikor tudom mire számíthatok. Pedig ahogy 2 ember,úgy 2 terhesség és szülés sincs egyforma! Remélem másodszor könnyebb lesz...és ezt kívánom neked is
8/13 anonim válasza:
Az meg hogy nekem is itthon lesz a kislányom,már hónapok óta idegességgel tölt el. Senkire sem bízom szívesen több napra,remélem férjem állja majd a sarat és nem engedni össze-vissza cibálni a lányunkat,amíg én nem vagyok otthon:S Mert ugye,"Nincs otthon a macska,táncolnak az egerek" Értem ezt a nagyszülőkre!
9/13 A kérdező kommentje:
:))Nekem is apa vigyáz a csajszira!Huh, és húznak, hogy össze vissza buliznak majd-a frász kitör!Nálunk a nagyik, papák nagyon jó fejek, nem nyomulnak, nem erőszakosak, nem szólnak bele a dolgainkba, ettől nem kell tartanom.
Könnyű szülést nektek is.
2011. márc. 14. 20:43
10/13 anonim válasza:
A második szülésnél,én úgy hagytam itthon a kislányomat apával hogy előtte ügyeleten voltunk,mert beteg lett(láz,torokfájás,hányás,nátha stb.)beteg gyerek meg anyásabb amúgy is.Nem volt könnyű,de túléltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!