Fogadhatok-e orvost a Kistarcsai kórházban, ha a 16. kerületben lakom?
Szia! Én is a 16. kerületben lakom és magánrendelésre járok egy doktornőhöz, ő Kistarcsához tartozik és ott is fogok szülni. Előszőr a kórházat néztem ki, aztán kerestem hozzá egy orvost. Amúgy Fóton vagyok bejelentve. Ha nem akarsz magánrendelésre járni, (nekem 8e Ft/alkalom)akkor gőzöm sincs, hogy választhatsz-e, de tuti utána lehet járni.
Üdv, egy 39 hetes kismama
Szia!
Én is a 16-ban lakom és Kistarcsai kórházban volt orvosom, csak nem vált be, így máshova járok, de semmi akadály a hogy te ott keress dokit.
Szia!Szerintem mi az első válaszolóval egy doktornőhőz járunk:)
Én is a 16.kerületi SZTK-ban kezdtem, és kistarcsára tartozom.Igy ott kerestem egy orvost akit választottam többen ajánlották őt, igy a továbbiakban a magánrendelésére járok és ő lesz bent velem a szülésnél a kistarcsai kórházban.Ja amugy a kórházról is csak jót halottam.
Sok sikert
Szia!
Én is Kistarcsán fogok szülni. Idéntől nincs ott rendes terhesgondozás, csak pl. genetikai ultrahang, gyakorlatilag nem fogadhatsz orvost ott, csak ha magánrendelésre jársz. Akkor meg a magándokihoz jársz, és szülhetsz is nála szerintem (a többi válaszadó is ilyet írt). Én tavaly novemberben lettem terhes, akkor kaptam a kórházban ezeket az infókat (amik idéntől aktuálisak), majd több orvos megerősítette. Gyakorlatilag ingyenes terhesgondozásra csak az SZTK-ba járhatok (pontosabban a védőnőnél van), de ott éreztetik, hogy inkább válasszak orvost, meghát nem is szülhetnék annál az orvosnál, aki ott rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!