Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadhatok-e orvost a Kistarcs...

Fogadhatok-e orvost a Kistarcsai kórházban, ha a 16. kerületben lakom?

Figyelt kérdés
Ugyanis azt az információt hallottam, hogy nem lehet orvost fogadni. Gondozásra a kerületbe kell járni és szülni pedig a Kistarcsai kórházban mehetek.. Orvost viszont nem választhatók. Az éppen ügyeletes orvosnál fogok szülni. Igaz ez vagy tud valaki konkrétumot?
2008. febr. 5. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a 16. kerületben lakom és magánrendelésre járok egy doktornőhöz, ő Kistarcsához tartozik és ott is fogok szülni. Előszőr a kórházat néztem ki, aztán kerestem hozzá egy orvost. Amúgy Fóton vagyok bejelentve. Ha nem akarsz magánrendelésre járni, (nekem 8e Ft/alkalom)akkor gőzöm sincs, hogy választhatsz-e, de tuti utána lehet járni.

Üdv, egy 39 hetes kismama

2008. febr. 5. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a 16-ban lakom és Kistarcsai kórházban volt orvosom, csak nem vált be, így máshova járok, de semmi akadály a hogy te ott keress dokit.

2008. febr. 5. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem mi az első válaszolóval egy doktornőhőz járunk:)

Én is a 16.kerületi SZTK-ban kezdtem, és kistarcsára tartozom.Igy ott kerestem egy orvost akit választottam többen ajánlották őt, igy a továbbiakban a magánrendelésére járok és ő lesz bent velem a szülésnél a kistarcsai kórházban.Ja amugy a kórházról is csak jót halottam.

Sok sikert

2008. febr. 7. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor szülhetünk együtt:)
2008. febr. 7. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Kistarcsán fogok szülni. Idéntől nincs ott rendes terhesgondozás, csak pl. genetikai ultrahang, gyakorlatilag nem fogadhatsz orvost ott, csak ha magánrendelésre jársz. Akkor meg a magándokihoz jársz, és szülhetsz is nála szerintem (a többi válaszadó is ilyet írt). Én tavaly novemberben lettem terhes, akkor kaptam a kórházban ezeket az infókat (amik idéntől aktuálisak), majd több orvos megerősítette. Gyakorlatilag ingyenes terhesgondozásra csak az SZTK-ba járhatok (pontosabban a védőnőnél van), de ott éreztetik, hogy inkább válasszak orvost, meghát nem is szülhetnék annál az orvosnál, aki ott rendel.

2008. febr. 11. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszadónak üzenem, hogy én is így hallottam, de a védőnők azt mondták ők ilyet nem hallottak. Szerintem többen magánrendelésre járnak és így szülhetnek ott. Hát csak lesz valaki aki levezeti a szülést ha itt lesz ideje.
2008. febr. 12. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!