Én választhatok, hogy császár, vagy spontán. Melyiket válasszam?
Igaz, hogy császár után nem indul be rögtön a tej?Milyen előnyök, ill. hátrányok vannak? én nagyon félek a szüléstől, mert sokan mondják, hogy mennyire fáj. Mihez lehetne hasonlítani a fájásokat? mennyire fájnak???????????????????
Tényleg olyan kibírhatatlanok? Vagy csak túlzás némelyik anyukától?
én a természetes szülés hive vagyok! 3 szültem az első után azt ondtam hogy soha többet,mert farfekvéses volt!
De még is lett! szerintem a császár 1000 szer rosszabb lehet!
Amikor megszülöd és rád teszik,sirsz az örömtől és elfelejtesz mindent! Minden fájdalmat és szenvedést megér! Bármikor újból csinálnám:D
Szerintem is az a legjobb. Én rettegtem a császártól. (úgy zajlott a szülésem, hogy apuka az osztály előtt várt, mikor jöhet be, amior összefutott a dokival, aki átküldte a műtő elé. Nem is tudtam, hogy az lesz. Előző este még féltem.) Akkor tudtam meg, amikor az anesztesek bejöttek, majd levetkőztettek, és megkatétereztek. Páromról meg azt hittem, hogy cserbenhagyott, mert nem jött össze a sima. Bocs,ha esetleg untattam valakit.
Epilepsziás is vagyok, ráadásul terhességi mérgezés miatt dec. 2-től 25- ig kórházban voltam. (20-án este császároztak)
Szia,
én is Németországban élek,szültem!
Természetes szülésem volt,gyönyörű!!!!Persze,én is féltem,de tudtam,hogy jó kezekben vagyok!Vízben született a kisfiam,a másodikat is ott akarom! :) Ja és mindenféle fájdalomcsillapító nélkül.A víz nagyon jó volt,segített ellazulni.Egy hebamme és a vége felé egy szülésznő volt benn.Nagyon rendesek voltak,persze nem volt gátmetszés,kicsit belül szakadtam-mikor mondták,hogy már látják a sűrű hajacskáját,beleadtam mindent :)) -,de mikor varrt a szülésznő,semmit sem éreztem.Utána is teljesen rendben volt minden,szaladgáltam,mint aki nem is most szült.Ellenben a császárosokkal,akik összegörnyedve mendegéltek.
Én máig rettegek a császártól,már bocsánat,de "butának" tartok mindenkit,azt ezt VÁLASZTJA.Az természetesen más,ha valaki ezt nem kerülheti el!!!De én fel voltam háborodva,hogy választani lehet...
A természetes szülés a Babának a legjobb,ha nincs komplikáció!És persze a legeslegszebb!!!!
Én drukkolok,hogy szép,emlékezetes,könnyű, természetes szülésed legyen!!! :) És persze Mindenkinek!
Remélem,hogy soha nem kell császármetszéssel szülnöm,amúgy meg nemrég olvastam is,hogy sajnos milyen veszélyes lehet az.. :(
könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!