Ha kijön a méhlepény, utána mindig megtapogatja az orvos belül a méhet? V. csak akk, ha biztosan bentmaradt a lepényből?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat is, h belül "kikaparják" a méhet...ez is mindig van, v. csak császárnál, v. változó?
Ilyenkor utána kevesebb ideig vérzik az ember?
2011. márc. 10. 18:46
11/12 anonim válasza:
2 hetes szültem, nálunk rutin hogy szülés után át törlik a méhet, betadinos vattával. De nekem nem fájt.
12/12 anonim válasza:
7 hete szültem, a szülésznőm alaposan megvizsgálta, azt mondta hogy olyan jól repedt meg a burok (itthon), hogy még a lyukat is alig találta meg rajta, de egyben volt az egész, és velem nem csináltak utána már semmit, csak a gátrepedést varrták össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!