Kértétek írásban, hogy ne adjanak a kórházban tápszert vagy cukros vizet a babának?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:39
11/13 anonim válasza:
Én nem kértem,és nem is tenném. Császároztak,és nem indult be a tejem! Maguktól nem adtak 3 napig a gyereknek enni! Ez szerintem undoritó és felháborító. Az meg hülyeség,hogy ha tápot kap utána már nem fogadja el a cicit. Fél kilót fogyott,mire kijött a korházból. :(
12/13 anonim válasza:
3 nap után, ha nem indul be a tej, azért kell valamit adni a cukros vizen kívül is.
Egyébként tényleg kellene a babának a szopizások között 10ml forralt vizet adni? én is mindig arra gondolok, hogy néha kéne egy kis vizet adnom.
13/13 anonim válasza:
Igen, nagyon undorító ha fogalmad sincsen róla, hogy miért csinálják. Laikusként tényleg elég szörnyen hangzik, de nem az.
A szülészetek nem arról híresek, hogy azon élvezkednének, hogy halálra éheztetik az újszülöttet.
Mindennek megvan a miértje.
Utolsónak:
Székrekedéses babáknál nagyon is javasolt a tiszta víz fogyasztása (nem tea, nem gyümölcslé hanem víz), de egyébként ha anyatejből fedezve van a napi folyadékigénye vagy nincsen tikkasztó hőség, akkor nem szükséges a plusz víz bevitel.
A gyermekápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!