Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan betegség amiért nem...

Van olyan betegség amiért nem lehet abortusz?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megtartani a babát,mindenki ellenem van,de csak ezt a lehetőséget látom kiútnak.Létezik olyan betegség vagy megoldás amiért nem vetethetem el??
2011. márc. 8. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Azt már többen írták, hogy sok nőnek az abortusz után nem lehet gyereke. De ami ennél is durvább, sokan leírták már, hogy abortusz után tiszta depressziósak lettek, és nem tudtak megbocsájtani maguknak, hogy megöltek egy emberkét. Évekkel később mindig arra gondoltak: most ekkora gyerekem lenne, stb. Szerintem ez elgondolkodtató! Sokan éppen az abortusszal teszik tönkre az életüket. Inkább legyél egy jó lelkiismeretű, boldog anyuka!

Egyszer egy öreg, bölcs bácsi azt mondta: Sokan megbánják utólag, hogy nem vállaltak gyereket, de olyat még nem látott, aki vállalt, és azt megbánta volna!

És végül az anyósomék története: Anyósom 19 évesen esett teherbe. Megtartották a babát, összeházasodtak. 33 éve boldog házasok, 6 gyerekkel és eddig 8 unokával. Szóval igenis fiatalon is lehet jó döntés a gyerek bevállalása! Én biztos nem vetetném el, hanem meggyőzném a környezetemet, hogy szeretném ezt a babát, hiszen te hordod ki és neveled fel!

Sok sikert kíván egy 4 gyerekes (fiatal) anyuka

2011. márc. 8. 16:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként van már egy 3éves fiam,és az az érdekes,hogy mikor őt vártam 17 évesen,nem ez volt akkor azt mondták az én döntésem!Most 20évesen meg... De azt hiszem a sarkamra állok.Nincs szívem ezt a pici életkét elpusztítani.
2011. márc. 8. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

12:45 vagyok!

A szívedre hallgass,ne másokra!

Ne mások döntsék el,hogy te mit szeretnél!

Minden jót!

4 gyerkőc anyukája

2011. márc. 8. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Tegnap 16.59-es vagyok újra.

Ha 17 évesen bevállaltad a babát, akkor most főleg nem kérdés! Nagyon becsüllek ezért! Sok sikert és boldogságot Nektek!

2011. márc. 9. 09:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 9. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Az azért érdekelne, hogy ha 17 évesen "szabad utat" adtak, akkor most 20 évesen, NAGYKORÚAN miért akarnak beleszólni és milyen indokkal buzdítanak az abortuszra...
2011. márc. 9. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Saját véleményem,hogy tartsd meg a babát.

Ha te szeretnéd,senki nem kényszerithet arra,hogy elvetesd.

Én is fiatalon,19 évesen lettem terhes,végzős voltam,érettségi elött áltam.

Szerencsémre a vizsgán még csak kis terhes voltam,nem látszott rajtam.

Életem legjobb döntése volt akkor,hogy megtartottam a kisfiam,párom pont katona volt,nem a legjobbkor jött,de boldogan vártuk.

Azóta kisfiam 10 éves nagyfiú már,párommal összeházasodtunk,és azóta van már egy 5 éves lányunk és egy 15 hónapos kisfiúnk is.

Párom terve még egy pici,pár év múlva....hát nem tudom,majd meglátjuk.Végülis még csak most voltam 30 éves.

Hallgass a szivedre,és döntsél jól!

Nehogy mások miatt,egy életen át lelkiismeretfurdalásod legyen,hogy mi lett volna,ha....

Vigyázz magadra.

2011. márc. 9. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Majd ah kidobnak a gyerekkel akkor visszasírod az abortuszt.
2011. márc. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!