Van olyan szülésznő a Margitban aki alkalmaz gátvédelmet/gátmasszázst?
Margitos orvosod van? Mert ebben az esetben ő tud vele összehozni. Tudom, hogy van gátvédelmes szülésznő, másfél hónapja szültem ott, a szobatársam így szült (én nem fogadtam...), úgyhogy tuti megtalálod :)
Illóolajos fürdőben, kádban szült gátvédelemmel. A szülésznő az utolsó két hónapját végigkísérte...
Kádban?? Az hogy lehet? Nem mintha kádban szeretnék szülni, de én úgy tudom a Margitban még vajúdni sincs kád, nemhogy szülni.
Azt hiszem nem fogok fogadni szülésznőt. Neked mik a tapasztalataid? Milyen volt a szülésznőd? Egyedül te szültél akkor? Köszi ha tudnál válaszolni... :)
Én sem tudtam, h van kád...
Én januárban szültem, ketten szültünk egyidőben. Épp a fogadott dokim volt az ügyeletes, így ő nem csak velem törődött. Szülésznő viszont kettő is volt, az egyikük szinte végig velem volt, a másik fél óránként jött érdeklődni, segített vizsgálni. Mindketten segítőkészek voltak, így utólag nem bánom, h nem fogadtam senkit. Tökéletes ellátásban részesültem (sajnos vágni kellett, de el is felejtettem kérni, hogy ne.) Mondjuk jobb is, mert hatalmas babám lett (én 160 cm vagyok, a babó 56-tal született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!