Romániában lehet e kérni gátvédelmet?
Szia,
igen lehet. A sógornőm ott szült 9 éve, és egy hónapon belül várja a második babáját. Ugyanaz az orvosa, támogatja a gátvédelmet.
BÁR! Romániában divat a császár, 15 perc alatt túl van rajta az orvos, és vastagabb a boríték is. Ha elmegy a magzatvíz, az orvos megkérdezi hogy kínlódik még egy napot, vagy császár. Persze úgy teszi fel a kérdést, hogy csakis császárt válasszon az anya.
A marosvásárhelyi kórházban szülnék. Sajnos tudom, hogy ez a szitu:(.
Annyira bosszant a dolog, számtalan anyukától érdeklődtem, de senki...vagy császár (ami tényleg nagy divat, ha kell ha nem), ha természetes szülés akkor meg a gátmetszés automatikus.
Szia, első vagyok
én a zilahi kórházról beszéltem. Van egy nagyon jó, magyar doki ...
Biztosan találsz ott is valami jó orvost, a fiatalok nem biztos hogy azonnal vágnak, vagy a női orvosok se vágnak.
Én itt, pesten, szültem kétszer, első alkalommal vágtak, mert a fiam nagyon nagy volt, nehéz szülés is volt, nem sok kellett a császárhoz. A második szülésem volt gátvédelmes, másnap már kutya bajom se volt. :-) Még párszor végigcsinálnám, ha a piszkos anyagiak nem lennének.
Az én orvosom nő, szuper. Mivel ő is átélte a szülést, tudja miről beszél ... olyan mint egy profi, megbízható barátnő.
Annyira szeretnék én is egy ilyen doktornőt, sajnos ritkaság.
Remélem találok végre én is egyet.
Neked pedig gratulálok a gyerekeidhez!
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!