Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Romániában lehet e kérni...

Romániában lehet e kérni gátvédelmet?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a dolog, bár első szülésem lenne szeretnék gátvédelemmel szülni, csak nem tudom, hogy van e rá lehetőségem.
2011. febr. 15. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,

igen lehet. A sógornőm ott szült 9 éve, és egy hónapon belül várja a második babáját. Ugyanaz az orvosa, támogatja a gátvédelmet.

BÁR! Romániában divat a császár, 15 perc alatt túl van rajta az orvos, és vastagabb a boríték is. Ha elmegy a magzatvíz, az orvos megkérdezi hogy kínlódik még egy napot, vagy császár. Persze úgy teszi fel a kérdést, hogy csakis császárt válasszon az anya.

2011. febr. 15. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
kerni lehet csak nem fog senkit erdekelni...persze ez attol is fugg hogy hol laksz es milyen korhazban akarsz szulni de azert ne eld bele magad...a mutet elokeszuletehez tartozik hogy vagnak
2011. febr. 16. 08:11
 3/5 A kérdező kommentje:

A marosvásárhelyi kórházban szülnék. Sajnos tudom, hogy ez a szitu:(.

Annyira bosszant a dolog, számtalan anyukától érdeklődtem, de senki...vagy császár (ami tényleg nagy divat, ha kell ha nem), ha természetes szülés akkor meg a gátmetszés automatikus.

2011. febr. 16. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, első vagyok

én a zilahi kórházról beszéltem. Van egy nagyon jó, magyar doki ...

Biztosan találsz ott is valami jó orvost, a fiatalok nem biztos hogy azonnal vágnak, vagy a női orvosok se vágnak.

Én itt, pesten, szültem kétszer, első alkalommal vágtak, mert a fiam nagyon nagy volt, nehéz szülés is volt, nem sok kellett a császárhoz. A második szülésem volt gátvédelmes, másnap már kutya bajom se volt. :-) Még párszor végigcsinálnám, ha a piszkos anyagiak nem lennének.

Az én orvosom nő, szuper. Mivel ő is átélte a szülést, tudja miről beszél ... olyan mint egy profi, megbízható barátnő.

2011. febr. 16. 23:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Annyira szeretnék én is egy ilyen doktornőt, sajnos ritkaság.

Remélem találok végre én is egyet.

Neked pedig gratulálok a gyerekeidhez!

Köszi a válaszokat.

2011. febr. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!