A programozott császáros szülést választó nőket miért nézik le? Lehet ilyet választani Magyarországon? Hol? /Agresszív válaszolók kíméljenek, csak higgadt észérveket várok. /
Nyilván akik ezt választják, nagyon félnek a szüléstől, de attól még szeretnének gyereket és erre a kompromisszumra jutnak önmagukkal.Nem biztos szerintem, hogy gazdagok, lehet átlagpolgárok, de gyűjtenek erre pénzt.
Nem értem először is, hogy másokat miért irritál, hogy egyesek így gondolkodnak. Nem igaz az az elv, hogy másoknak ehhez semmi köze?? Ezzel nem árt másoknak, mert ezeket a műtéteket többnyire olyan helyen végzik, ahol az állam nem finanszíroz, tehát nem mások elől veszik el a műtőket.
Ki mit gondol erről?
Előző vagyok.
HA tudnál segíteni, akkor nekem is. Én is nagyon félek a szüléstől!Még nem vagyok terhes, de már próbálkozunk, szóval lehet hamarosan aktuális lesz. Programozott császárra még nem gondoltam, nem hiszem, hogy az sokkal kisebb fájdalom lenne. Válaszolva alapkérdésedre: szerintem nem aza lényeg, hogy mások mit mondanak,ilyen alapon mindenkibe bele lehetne kötni valami miatt.
Ha hiszitek, ha nem, én egészen addig, amíg itt nem olvastam róla, nem is tudtam, hogy a császár elítélendő dolog. :-)
Én is így szültem. Nem volt tervezett, de váratlan sem. Végig benne volt a pakliban. Ráadásul nem is vajúdtam, nem voltak fájásaim. Rám mondhatná bárki, hogy nem szenvedtem meg a kisfiamért. Előtte nem, de utána igen.
A konkrét kérdésedre válaszolva, szerintem lehet kérni a császárt, de ez orvos és kórházfüggő is. Ahogy már írta itt egy válaszoló, nálam is az osztályvezető főorvos engedélye kellett, pedig S.O.S. volt, mert már alig volt szívhangja a picinek.
Én nem nézem le azt aki a császárt kéri. Ha első baba, akkor még nem tudja mi vár rá. Sokan azt hiszik, hogy felvágják az ember hasát, kiveszik a babát, összevarrnak és már kész is. Valahol olvastam, hogy a császármetszés a 2. legkomolyabb hasi műtét. Ha ezt valaki önként választja, biztos nyomos oka van rá.
Én a kérdésedre válaszolnék, azért van ez mert a többség nem ezt csinálja (természetesen szül) és ha van a tömegben valaki aki más vagy máshogy gondolkozik akkor ő az ideális célpont. Intelligencia hiánya.
Nekem 2 csaszim volt és a második progis lett volna ha nincs megint vészhelyzet. Mondjuk nekem abszolút nem volt egyszer sem választásom mivel veszélyeztetett voltam.
Orvost tuti találsz (mindenre) csak lóvé kérdése. De én amondó vagyok gondold ezt még át, a csaszi sem egy örömmámor, sőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!