Császáros szülés után 3 héttel szeretkezhetem a párommal?
Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 18:32
1/5 anonim válasza:
Én nem javasolnám, itt is megszokták várni a 6 hetet! :))
2/5 anonim válasza:
Hát ugye ha óvszerben, óvatosan és mindketten kívánjátok, végülis miért ne lehetne? Ha egyikőtöket sem zavar az állapotod (gondolok itt a gyermekágyi folyásra). Persze nagyon, nagyon gyöngédnek kell lennie veled.
4/5 anonim válasza:
Császár után 3 héttel még úgy fog húzódni a sebed, hogy valszeg eszedbe se jut. Nem elviselhetetlen de nagyon kényelmetlen. A császár bár rutinszerű de komoly hasi műtét. Van akinek hamar regenerálódik a szervezete de a 3 hét nekem pl nem volt elég. Én még a köhögésbe is majd bele haltam, pedig nem vagyok egy nyafkagép. :DD
És még valami...
az, hogy császárral szűltél csak azt jelenti, hogy nem györtődött meg a hüvelyed és a külső szemérem, nem volt gátmetszésed. De attól még belül "meggyötrődött" a tested.
Szerencsés vagy ha 3 hét után már olyan fitt vagy mint előtte. Nem lehetetlenség egyébként. Kavánom neked, hogy így legyen. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!