A debreceni klinikán kérik a házassági anyakönyvi kivonatot? és kell frisebb változata ami 300 napnál nem régebbi?
Szia!
Betöltött 38.héten volt!Faros baba+ toxémia(nagyon dúrva).A nővérekről csak jót tudok mondani!De tudnod kell,hogy nekem protkóm volt(rokonom ott nővér).De egy biztos,ahogy Te állsz őhozzájuk,úgy állnak ők is hozzád!!!!!Utálják ha valaki elhagyja magát!Előző este befeküdtem,reggel csináltak még osztályon egy NST-t.Majd felmentem szülőszobára,leborotváltak,beöntés,zuhany,papírok kitöltése,eda,majd toltak a műtőbe.A férjem ablakon keresztül nézte,és neki vitték ki a lányom.Összeraktak,kitoltak örzőbe,ott velem volt a férjem,a babám nem lehetett volna de a protkó miatt behozták őt is!!! :D Majd mikor kiment az érzéstelenítő(5 óra múlva) felkelhettem zuhanyozni.És felvittek osztályra és hozták a babám.5 napon jöttünk haza.Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan...ha tudok nagyon szívesen válaszolok!!!! :)
Szia!
Ne akard megúszni a beöntést!!!!Én is nagyon féltem tőle,de az volt a legjobb az egészben:D!Mert véletlenül elernyednek az izmaid a műtőasztalon aztán szagolhatjátok:D!Nekem jó is volt ,hogy ott borotváltak ,mert magamnak nem értem el teljesen,ők meg pikk-pakk megcsinálták 2 perc volt!És már pucér is voltam :D!A szülőszobára nem kell hálóing,mert adnak,de a szobádba már vigyél,olyat ami elöl gombos,mert így könnyebb lesz szoptatni és vékony legyen mert kb.2000 fok van a szobákban!A babádnak ne vigyél ruhát,mert minden nap kap tisztát fürcsinél és tenyleg tiszta,vasalt!!!!És ha lebüfizi is adnak másikat így nem neked kell vele kínlódni!!!Pelust kap,napi 5db-ot(Liberot),de én vittem még pluszba vagy 5-6 db-ot(nem kellett).Viszont popsikrémet meg törlőt vigyél!!!Nagyon fontos!!!Vigyél domestos kendőt,vagy valami fertőtlenítőkendőt,meg olyan papírt a WC ülőkére!!!!Meg rengeteg szénsavmentes és NEM rostos üdítőt!Ha bármi még eszedbe jut írj nyugodtan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!