Fáj a szülés annak akinek gerincferdülése van?
Figyelt kérdés
Hallottam,hogy akinek gerincferdülése van annak fájdalmasabb a szülés. Ez igaz vagy nem?2008. febr. 2. 16:58
1/2 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy másoknak mennyire fájt, nekem gerincferdülésem van, és fájt, de hát nem is hittem, hogy nem fogom érezni. Szerintem kibírható volt. Végülis ha nem bírtam volna ki, akkor most ezt nem tudnám megírni :) Anyukám, aki bent volt velem, nem hiszem, hogy azt gondolta a reakcióim alapján, hogy nekem jobban fáj, mint annak idején neki. A vége rázós volt, de nem a gerincferdülésem miatt, hanem mert a fiam kicsit beleakadt a köldökzsinórba.
Amúgy akinek a gerince egészséges, azok között is van, akinek jobban fáj, és akinek kevésbé.
2/2 anonim válasza:
Nekem nincs gerincferdülésem. Az első szülésem alig fájt. A fájásaim alig voltak erősebbek a menses-görcsnél. A második viszont nagyon fájt. Az ágyról sem tudtam lejönni, szegény szülésznő végig mellettem állt, mert pánikrohamom lett. Szóval ahány szülés, annyi féle még ugyanazon a nő esetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!