Felek a szulestol, ti is?
Figyelt kérdés
27hetes kismama vagyok,es hat nagyon felek a szulestol,tapasztalatok? Meg lehet valahogy konnyiteni a szulest? Aki tobbet mozog konnyebb a szules??? esetleg vizben szules?2011. febr. 25. 15:46
11/11 anonim válasza:
Irtora feltem a szulestol es megis amikor elkezdodtek a fajasok vegtelen nyugalom let urra rajtam.Mivel elso babam volt eloszor abban sem voltam biztos,hogy fajasokat erzek meg a boltba is volt erom elmenni bevasarolni.fajni fajt de a vajudas a szules nem.Olyan volt mint az eros mensis fajdalom.hidd el mert en soha nem hittem,hogy annal csodasabb erzes nincs amikor a babad kicsusszan beloled.en amikor ilyesmit olvastam mindig ugy voltam oke oke de akkor is faaj.en nem kaptam fajdalomcsillapitast ugy vartak es nem is ereztem.17 orat vajudtam de alig varom,hogy ujra szulhesek egyszeruen igy vagyunk osszerakva.ne felj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!