Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki sirt szülés közben a...

Volt aki sirt szülés közben a fájdalomtól?

Figyelt kérdés
Én egyiknél sem. Ezt csak azért kérdezem, mert még nem is hallottam hogy valaki mondta volna. És az az érdekes, hogy ha valamink fáj, de nagyon akkor hamarabb eltudjuk magunkat sirni, és a szülés pedig egy óriási fájdalom és mégsem sirunk. Utolsó szülésem után pl. nagyon erősen begörcsöltem mivel 4. szülésem volt és nehezen húzódott a méhem össze. Nem birtam felegyenesedni a fájdalomtól és úgy potyogtak a könnyeim, pedig a szülés után az már szinte "semmi" volt.
2011. febr. 23. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem sírtam szülés közben.Amikor megszületett a baba akkor örömkönnyek folytak végig az arcomon.
2011. febr. 24. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Éjfélkor kezdődtek a fájásaim és 13:30-ra lett meg a kisfiam.A kitolás már gyorsan ment de a vajúdásnál már úgy elfáradtam hogy erőm sem volt sírni.jó soká bújt ki.
2011. febr. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!