Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen vastagságú heggel...

Milyen vastagságú heggel engedtek simán szülni? Nekem 14mm-t mértek ma, lehetséges, h ilyen vastag? Alig hiszem.

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok,és a hegem az uh szerint 14mm vastag,de azt mondták ezt nem lehet pontosan lemérni.

Titeket milyen hegvastagsággal engedtek hüvelyi úton szülni,és milyen méreteknél már nem??

Hagytak vajúdni? Heggel nem volt baj?

Köszi a válaszokat.

2011. febr. 22. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első császáros volt mert nem tágultam,majd 2 évire szültem ujra.simán indult,de szétvált a hegem.Pedig a dokim végig azt mondta simán menni fog mert elég vastag a hegem és mégis császár lett.Most várom a harmaikat 31 hetes vagyok és a dokim azt mondta nem kockáztat a 38 hétben kiveszi.Nem hagy egy percet sem kinlodni.Hát remélem is mert eddig szörnyű élményeim voltak
2011. febr. 22. 22:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Szülés közben vált szét,vagy előtte? És érezted? Milyen érzés volt? Nekem fájogat mostanában,de azt mondták,ez természetes,ne féljek...

Lemérték,h kb.milyen vastag volt a heged?

Köszi a választ.

2011. febr. 22. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Erre a válaszra én is kíváncsi vagyok...
2011. febr. 23. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szüléskor vált szét.Kb egy orát vajudtam tehát még nem is voltak erős fájásaim,de már elötte is mondtam a dokimnak,hogy néha fáj a hegem.Legalábbis ugy érzem,de azt mondta csak attol,hogy feszül a has.Aztán szüléskor mondtam neki doki nekem nagyon fáj.Nem tudtam most a fájás lett hirtelen ilyen erős vagy a hegem aztán kiderült,hogy szétvált a heg.Azonnal mütő.Emlékszem,hogy nézték elötte mindig de hogy milyen vastag azt soha nem mondta mm-be.Csak annyit,hogy elég vastag ne aggodjak.
2011. febr. 23. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát kedves válaszoló még sem volt elég vastag....

Igazábol magamból kiindulva amikor nekem szülési

fájdalmaim voltak akkor az mindenfelé fájt és megértelek téged,hogy nem tudtad megkülömböztetni a hegszétválást a

kontrakciótol...

Már mennyire tágultál ki amikor szétvált a heg?

Nekem az első szülésem természetesen indult,császárral végződött.A második szülésem 20 hónapra rá szintén csaszi lett,mert faros volt a babám,amúgy gondolom,hogy megpróbáltuk volna a természeteset...

2011. febr. 24. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!