Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ebből hamarosan szülés?...

Lehet ebből hamarosan szülés? Vagy ezek csak a szokásos dolgok?

Figyelt kérdés

-Ma reggel felkeltem és ment a hasam rögtön a wc-n kezdtem a napot,majd nemsokára megint mennem kellett.

-Kicsit fáradtabb vagyok már vagy 4 napja.Sőt délutánonként is elszundítok,pedig erre már hónapok óta nem volt példa.

-A hasam szurkál,de inkább a derekam hasogat.

-A pici éppen csak bejelentkezett ma.

-Reggeltől csak zabálok,főleg az édeset kívánom most.

37+3 hkismama

2011. febr. 21. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A fáradékonyság, aluszékonyság, hasogatás akár a hidegfronttól is lehet. Különben így az utolsó hetekben bármi és semmi sem lehet jel :) Legtöbbjét csak utólag azonosítjuk be... Minden jót, mihamarabbi,könnyű szülést!
2011. febr. 21. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek nálam is megvannak jó másfél hete már. A baba viszont nagyon nem akar még jönni.

40+1 hetes kismama

2011. febr. 21. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanezeket érzem és ugyanennyi idős vagyok, mint te. :) Megyek is és főzök magamnak tejbegrízt, jó édesen, aztán jövök vissza az ágyba. Szerintem a szomorkás idő miatt van - vagyis remélem, Babóca lubickoljon még odabent. Írj, ha történik valami.
2011. febr. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!