Szülhetek természetesen, ha már volt lézeres szemműtétem?
Figyelt kérdés
Engednek ezután természetesen szülni?Szeretném még terhesség előtt megműttetni a szemem,h ne kelljen szemüveget hordanom és érdekelne, h ez befolyásolja e a szülést!2011. febr. 20. 16:35
1/8 anonim válasza:
Először keresd fel a dokit aki műtene és tőle kérdezd meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp felkeresem, de tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinél h volt!de köszi a választ!
2011. febr. 20. 16:42
3/8 anonim válasza:
Nekem műtötték lézerrel, és abszolút semmi gond nem volt szülésnél.
Csak ne egy éven belül szülj.
4/8 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az utolsó írta. Nekem is azt mondták, hogy ne egy éven belül szüljek. Én szülés előtt elmentem oda, ahol műtöttek, megnézettem a szemem és mondták, hogy minden rendbe; szülhetek természetes úton. Úgy is volt szerencsére.
5/8 A kérdező kommentje:
És ha egy évben van a kettő, akkor császárral kell szülni?
2011. febr. 20. 20:33
6/8 anonim válasza:
Nem amiatt. A hormonális változások rontják a műtét eredményét a terhesség alatt. Szemfenék vizsgálat kell, ez egyéni dolog. Én pl. csak császárral szülhetek.
7/8 anonim válasza:
Szia! Tegnap 20:26-os vagyok. Még annyit, hogy azért sem ajánlják egy éven belül a babát, mert nekem pl PRK kezelésem volt, és ehhez fél évig kellett szemcseppet használnom. Ez szteroid tartalmú és nem ajánlják terhesség alatt. De valóban a szemfenék vizsgálat is kell szülés előtt. Ez akkor is fontos, ha még szemüveges vagy. Biztos, ami biztos.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor ezt hiszem majd szülés után megyek el megcsináltatni :)
2011. febr. 21. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!