Nagyon keskeny a csípőm,ezért gondolom a medencém is szűk. Nagyon vékony is vagyok. Lehet császár?
Nem feltetlenul. En 168 cm es 48 kg voltam, mikor teherbe estem, szinten keskeny csipovel es termeszetesen szultem, fel sem merult a csaszar gondolata.
De elofordulhat az is amit az elso valaszolo emlitett, de szerintem nem gyakori.
Előfordulhat, de az esetek nagyon kevés százalékában történik ilyesmi.
Nem írtad, hogy hány hetes vagy, de szülésig, sőt még vajúdás közben is rengeteget változhat a medencéd.
Erre én vagyok az élő példa, én sem voltam éppen egy széles csípőjű terhesség előtt, de mire szülésre került a sor szó szerint kiszélesedtem. Utolsó három hétben leszállt a baba és akkor nap, mint nap éreztem, hogy fáj a medencecsontom, folyamatosan izomlázszerű fájdalom volt a belsőcombomban, a doki azt mondta, hogy tolódnak a csontok, a baba készíti a helyet...
Igaza lett. Simán megszültem, a súlyom már a régi, a csípőm széles maradt.
Egyáltalán nem biztos.
Én olyan vékony voltam, mint egy szál ropi. Nekem is csak a hasam nőtt, de az hatalmasra. Hátulról meg nem látszott SEMMI. Csodájára jártak, hogy mekkora a hasam, mindenki biztosra vette, hogy ikreim lesznek és ráadásul jó nagyok. :-))) Persze egy babám van, de jó kis súllyal született.
Én is tutira vettem, hogy császár: keskeny csípő, vékony testalkat, jókora nagy baba, majdnem - 8.00 dioptriás szemüveg. De nem. Természetes szülés volt...
Szia!
A kérdésed alatti 9. kérdés, hasonló témát feszeget. Nézd át azt is!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!