Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon keskeny a csípőm,ezért...

Nagyon keskeny a csípőm,ezért gondolom a medencém is szűk. Nagyon vékony is vagyok. Lehet császár?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Téraránytalanság miatt sajnos előfordulhat.
2009. febr. 13. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik a relatív téraránytalanság fogalma, de ennek megítélése orvosi feladat. Előre önmagában erről csak a keskenynek gondolt csípő miatt nem lehet következtetni.
2009. febr. 13. 10:30
 3/9 Nikcsi ***** válasza:
100%

Nem feltetlenul. En 168 cm es 48 kg voltam, mikor teherbe estem, szinten keskeny csipovel es termeszetesen szultem, fel sem merult a csaszar gondolata.

De elofordulhat az is amit az elso valaszolo emlitett, de szerintem nem gyakori.

2009. febr. 13. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, de az esetek nagyon kevés százalékában történik ilyesmi.

Nem írtad, hogy hány hetes vagy, de szülésig, sőt még vajúdás közben is rengeteget változhat a medencéd.

Erre én vagyok az élő példa, én sem voltam éppen egy széles csípőjű terhesség előtt, de mire szülésre került a sor szó szerint kiszélesedtem. Utolsó három hétben leszállt a baba és akkor nap, mint nap éreztem, hogy fáj a medencecsontom, folyamatosan izomlázszerű fájdalom volt a belsőcombomban, a doki azt mondta, hogy tolódnak a csontok, a baba készíti a helyet...

Igaza lett. Simán megszültem, a súlyom már a régi, a csípőm széles maradt.

2009. febr. 13. 10:44
 5/9 A kérdező kommentje:
23 hetes vok, 168 cm,most 52 kiló (vastag ruhában:)),ugyan olyan sovány vagyok ,mint baba előtt,csak a hasam nagy:)
2009. febr. 13. 10:57
 6/9 Nikcsi ***** válasza:
100%
A 3. valaszolo vagyok. Ne aggodj en is teljesen igy voltam, hatulrol nezve nem is latszott hogy terhes vagyok, meg a szulesem elott sem. :) Osszesen 10 kg-ot hiztam, de azt is csak pocira, fenekre es 3500 grammos babat hoztam a vilagra. A szules sem volt veszes, mereteim ellenere meglepoen eros voltam es problemamentesen lezajlott az egesz. kivanom hogy neked is igy legyen! :)
2009. febr. 13. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos.

Én olyan vékony voltam, mint egy szál ropi. Nekem is csak a hasam nőtt, de az hatalmasra. Hátulról meg nem látszott SEMMI. Csodájára jártak, hogy mekkora a hasam, mindenki biztosra vette, hogy ikreim lesznek és ráadásul jó nagyok. :-))) Persze egy babám van, de jó kis súllyal született.

Én is tutira vettem, hogy császár: keskeny csípő, vékony testalkat, jókora nagy baba, majdnem - 8.00 dioptriás szemüveg. De nem. Természetes szülés volt...

2009. febr. 13. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kérdésed alatti 9. kérdés, hasonló témát feszeget. Nézd át azt is!

Üdv!

2009. febr. 13. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. febr. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!