Szülés után 3,5 hónappal egy napig tartó enyhe vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szoptatok amúgy.2011. febr. 17. 12:28
1/3 anonim válasza:
amíg szoptatsz, és nincs nagyon durva dolog, normális lehet bármi. nekem mindkét szülés után összevissza voltak ilyesmik. Ha aggódsz,menj orvoshoz
2/3 anonim válasza:
Én is tök sokáig véreztem, dokim azt mondta szedjek pár napig 1000 mg-os vagy 500 mg-os C vitamint, és az segít elmulasztani. Nekem bejött, pár nap alatt elmúlt.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem 6 hétig volt gyermekágyi folyásom, azóta nem véreztem, csak most, és most is csak 1 napig. Ezért nem értem. Azt hittem, a mensesem jön meg, de biztos nem, hiszen 1 nap alatt elmúlt.
Köszönöm azért, lehet, hogy ez normális ilyenkor, ahogy az első válaszoló írta, csak azért meglepett a dolog.
2011. febr. 17. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!