Mi az igazság ebben a helyzetben?
Nem értem a következőt.
a legutóbbi uh-n 1 héttel nagyobbnak látták a babát.
Az utolsó mensi első napja máj 18-án volt mert akkor jött meg. De az adatok május 13-át hozta ki. Nem értem.
Mert 13 a szerint ma szülnék, 18. ka szerint viszont 22-én.
Mi a helyzet? És hétfőn be akarnak fektetni túlhordás miatt.
Nagyon nem akarom.
Ez érdekes. Nálunk 1 hét eltérésnél nem szokták módosítani a kiírást. Nem lehet, hogy nagy a baba súlya? Mert akkor elképzelhető, hogy szeretnének szem előtt tartani inkább, hogy ha megindul a szülés, nehogy baj legyen. Nekem 1 héttel kisebb a babám, mégis az eredeti kiíráshoz viszonyítva akar befektetni a dokim, ha addig semmi.
Amúgy én 20-ra vagyok kiírva. És kedd-szerda körül kéne befeküdnöm, ha a helyzet változatlan marad.
Nincs fogadott dokid? Akkor talán 1-2 nap haladékot ki tudnál alkudni nála.
Nem, nem említette a doki, igaz nem fogadott csak sztk-s.
36 hetesen volt utoljára terhesgondozás ott nézte a szívműködést. Azóta csak nst.
Ez tényleg fura. Nálunk a 38. héten van egy EKG- ha esetleg császár lenne, akkor meg kell mutatni az anesztesnek, egy vérvétel, és egy UH.
De ha be is kell feküdnöd, nézd a jó oldalát (én is próbálok így hozzáállni), hogy onnan tutira már csak a kisbabáddal együtt távozol.
Nekem is azt mondta a dokim, hogy gyakori házasélet +lépcsőzés. Szóval hétvégén mindent bele! Itass apával ginseng teát (vágyfokozó), azt is a dokim javasolta. :D
Sok sikert! Majd írj, ha megszületett! :)
köszönöm, apának szerencsére nem kell vágy fokozó :)
így is el voltunk tiltva a 24 héttől mert nyíltam 1 ujjnyit.
Csak óvszerell merünk. Bár a lépcsőt nem próbáltam még.
De a szex egyik lényege, hogy az ondóban lévő oxi puhítja a méhszájat. Én is nyitva vagyok 1 ujjnyira már a 29. hét óta, de mi nem voltunk eltiltva. Vagy teljesen nyitva vagy? Mert nekem csak a külső.
Próbálj lépcsőzni, vagy csak sétáljatok sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!