Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen szülésindító módszert...

Milyen szülésindító módszert használtatók? Bevált? A ricinust milyen adagban vettétek be?

Figyelt kérdés
Már 2 hete is 3600g-os volt az uh szerint és szeretném elkerülni a szülésindítást.Gondolom ezek is csak akkor indítják be ha tényleg csak egy kis rásegítés hiányzott.
2009. febr. 12. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd..én kipróbáltam a riciunusolajat.

1deci ricinus meg 1-2 evőkanál lekvár.Egész délután a wc-n ültem.Este meg totál erős josló fájásokkal mehettem a kórházba de végül nem lett semmi másnap hazajöhettem...

De hozzá kell tenni nagyon megbántam hogy ettem/ittam ilyen olajat mert böszme rossz:( Lehet ha bábakoktélként csinálom meg ihatóbb de ebben a formában nagyon rossz volt.Inkább szeretkezz a pároddal többet végy meleg fürdőt,sétálj lépcsőzz..:) Könnyű szülést Kívánok!

2009. febr. 12. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
A ricinus olaj nem jo.Hashajto és valamennyi átjuthat a bébihez,széklet kerülhet a magzatvizbe.Nem irtad hány hetes vagy,csak hogy mennyi a kisbaba.Tévedhet is az a becslés.Ha időben vagy még,bizd a természetre.
2009. febr. 12. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 cl ricinus,2 cl pálinka és 2 dl 100%-os rostos narancsot hallotam és sokaknak bejött.A ricinus serkenti a görcsöket,az alkohol lazítja a méhszájat,a gyümilétől pedig iható lesz a bábakoktél:). Általában akinek hat 4-6 óra alatt indítja be a fájásokat.Sok szerencsét hozzá és könnyű szülést!
2009. febr. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!