Uzsokiban szültetek mostanában? Kinél és hogyan zajlott?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 08:04
1/6 csill79 válasza:
2010 Októberében.Az ügyeletes orvosnál,mert az én dokimat nem lehetett elérni!Nagyon rendesek voltak.DR.Jex Anna volt az ügyeletes.23 óra körül értünk be és 2 óra 50 perckor megszületett a kislányunk:)Mondhatni könnyű szülés volt,de már délután 6-tól voltak fájásaim itthon.Mindenki nagyon rendes volt és a bent töltött 5 nap alatt is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :-)
2011. febr. 13. 17:43
3/6 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni valószínűleg jövőhéten.Csak jókat hallottam a kórházról!
Te mikor fogsz szülni?
4/6 A kérdező kommentje:
Szia -
A párom már bent van ma este kellett befeküdnie ,reggel 7 re a szülőszobán jelentkeznie -elvileg holnap már szülni is fog :)
Neked van orvosod ?
2011. febr. 13. 19:55
5/6 anonim válasza:
Mért kellett befeküdnie? Túlhordta vagy vmi gond volt?
Nincs orvosom,neki van?
6/6 A kérdező kommentje:
holnap 41 hetes lesz ,lejárt az idő :)39éves első gyerek -ilyen problémamentes terhességet kivánok mindenkinek ami neki volt !!bár az orvosok tettek rólla hogy ne legyen 1xrű ..
1honapja Lajis Timea -remek orvos :)
2011. febr. 13. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!